iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Chat en geruchten (https://forum.iculture.nl/f80/iculture/f3/chat-geruchten/)
-   -   Klikt jullie 4S Home Button zoals die van mij klikt? (https://forum.iculture.nl/f80/iculture/f3/chat-geruchten/109249-klikt-jullie-4s-home-button-zoals-klikt.html)

suijkerwerk 09-01-12 11:13

Klikt jullie 4S Home Button zoals die van mij klikt?
 
Ben enorm blij met mijn iPhone 4S (goed, iets minder met mijn gelig scherm, maar ok) en op zich ook met mijn Home Button.

Echter, vorig jaar kreeg ik op mijn iPhone 4 problemen met het klikken.
De knop werkte niet meer.

De Home Button op mijn 4S werkt nu nog prima, maar het viel me op dat deze niet echt "klikt". Bij de iPhone 4 van mijn vriendin hoor en voel je duidelijk een "klik".

Ik heb wel eens begrepen dat het wel of niet krijgen van een dergelijke response, afhankelijk is per unieke handset.

Jullie ervaring met niet "klikkende" iPhones :)?

iPimp 09-01-12 11:19

Mijn Home knop "Klinkt" wel echt.. beetje net als mijn powerknop alleen is mijn home knop iets lichter om in te drukken a.h.w.

Overigens, ik heb eerst een andere 4S gehad (deze heb ik terug gestuurd omdat het toestel een dode pixel bevatte) maar die had ook een gelig scherm. De iPhone die ik nu heb ik veel helderder (had ze even langs elkaar gehouden en op volle sterkte was de nieuwe iPhone zeker 1.5x zo helder) en is de gele gloed er ook uit. Weet overigens niet waar dit aan ligt en of het nog "over" gaat. Ben iig blij met mijn nieuwe ;p


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 03:44.