iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Chat en geruchten (https://forum.iculture.nl/f80/iculture/f3/chat-geruchten/)
-   -   Iphone opladen in de wagen (https://forum.iculture.nl/f80/iculture/f3/chat-geruchten/25068-iphone-opladen-de-wagen.html)

yvesdeclercq 12-11-08 12:02

Iphone opladen in de wagen
 
Eerst en vooral hoedje af voor dit forum, is een verslaving aan het worden. Perfecte info hier.
Aangezien de Iphone kan opgeladen worden met de meegeleverde usbkabel via de pc had ik het geniale idee dat ik mijn Iphone ook zou kunnen opladen in mijn wagen.Aangezien ik een usb poort in mijn auto ingebouwd heb voor de mediaplayer waar ik gewoon een memorystick in plug voor de muziek. Met 1 van de vorige gsm (samsung d900) Werkte dit perfect voor het opladen met de usb kabel maar Met de Iphone minder succes. Iemand een idee hoe dit komt? Stroom is toch stroom :)
En is er een mogelijkheid om zo via de usbpoort de muziek die op de ipodfunctie staat van de iphone te laten spelen door de autoinstallatie?
Thx Yves de Belg :D

PauluS87 12-11-08 12:34

De usb poort van een cdspeler in de auto heeft meestal te weinig stroom toevoer. Het is daarom ook meestal alleen gemaakt voor een usb stick of iets anders in die richting. Jou usb poort levert te weinig stroom om te kunnen opladen.. En inderdaad, ikzelf heb ook veel samsungs gehad, en nooit problemen met deze manier van opladen, nokia overigens ook, iphone wel.

MVG,
Paul.

ButcherJF 12-11-08 13:14

Mogelijk vind je het antwoord op je vraag mbt het laden in dit topic.
Vwb het afspelen van muziek via je autoradio, daarin blijkt de iPhone kieskeurig. Zoeken naar: muziek autoradio geeft een aantal mogelijkheden.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 03:35.