iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Chat en geruchten (https://forum.iculture.nl/f80/iculture/f3/chat-geruchten/)
-   -   [FW2.3] Wat is er nieuw? (https://forum.iculture.nl/f80/iculture/f3/chat-geruchten/25811-fw2-3-nieuw.html)

BadSide 25-11-08 16:58

Citaat:

Oorspronkelijk geplaatst door junero (Bericht 222302)
ik denk dat ze gewoonweg niet komen want een nav prog is onmogelijk te ontwikkelen voor iphone doordat er geen multitasking functie is en plus gps chip is al te beste, en voor copy en paste willen ze gewoon niet, want als ze copy paste erin wouden hebben hadden ze dat ook wel gedaan

Volgens mij is multi-tasking gewoon mogelijk. Je kunt toch muziek luisteren terwijl je een spel speelt? Of bepaalde zaken opzoeken terwijl je aan het bellen bent? Zijn ook meerdere dingen tegelijkertijd.

Kopiëren en plakken vind ik echt noodzakelijk. Dat moet er echt eens een keer in komen. Erg jammer dat Apple OpenClip gedwarsboomd heeft.

M1ch3l 25-11-08 17:32

Met jailbreak kun je ook een programma downloaden om applicaties in de achtergrond te draaien. Zo kun je dus in theorie zoveel programma's tegelijk draaien als je wilt :)

Bomans 25-11-08 17:40

Citaat:

Oorspronkelijk geplaatst door BadSide (Bericht 222669)
Volgens mij is multi-tasking gewoon mogelijk.

Dat is zeker mogelijk en dat weet Apple ook wel.
het komt alleen de batterij niet ten goede en daar is het hem allemaal om te doen.

Stiruam 25-11-08 19:25

Ik snap die need naar copy paste echt niet... Onnodig waarom zou ik dat willen alsof ik uberhaupt een soort word op me iPhone wil... Verder waar heb ik het nodig dan? Ik typ alleen websites in safari dus geen berichten, in email copier ik nooit iets... SMS kan ik doorsturen absoluut geen copy paste nodig... Nee ik denk dat dit het lelijk maakt laat voor mij maar zitten. Ik zie meer in een download/upload feature... PDF's opslaan en toevoegen als bijlage in mail bijvoorbeeld...

Qua navigatie zie ik de iPhone toch niet echt zitten. Die chip is veul ste slecht en ik ga geen lelijke iPhone standaard voor me raam monteren om gps te hebben... Mwah maar het moet niet al te moeilijk zijn dus doe eigenlijk maar wel... Waarom niet...

Bij sms verwacht ik nou eindelijk eens een counter zoals bij bitesms heerlijk programma btw.

Bij mail en sms hoop ik GEEN landscape want zo kan ik helemaal niet typen ik typ veel beter in het normale modus... Ik haat landscape het maakt het onoverzichtelijk... Ik erger me er al aan in safari en iPod dus please GEEN landscape in mail en sms laat daar maar exterene progies voor zijn of geen me een optie om landscape uit te zetten.

Video bij camera.app zou wel leuk zijn... Niet dat ik het veel gebruik maar toevallig kwam cycorder me bijzonder goed vanpas om een aangeschote vriend van me te filmen terwijl hij over een sloot probeerde te springen... JA Probeerde ja... lukte em niet... Echt heerlijk. Apple kan dit ook maken en waarschijnlijk met betere qualitijd dus waar wachten ze op...?

Weather en stocks is aan een update nodig ze zijn lame en outdated vergeleken met de apps van de appstore... DAT ZOU NIET MOGEN... Echt onbegrijpelijk

Youtube.app moet nou toch echt eens een optie krijgen om high quality video's te bekijken over 3G... Ze laden namelijk perfect via MxTube dus pleeeeaaaase update dat kreng nou eens...

Lockscreen kan ook wel eens wat meer opties krijgen zoals een weer icoontje en stocks ofzo... Zolang het maar simple blijft... Nee ik wil geen HTML achtergrond dat zuigt geheugen en dat heeft de iPhone al niet zo veel...

Podcast download funktie moet ook ge-update worden! RADIO 538 POWERMIX is GEEEEEN VIDEO!!!! Waarom maken ze hier video van...? Als ik op lock druk of iPod afsluit dan stopt dat ding met podcast afspelen? Waarom????? Het is geluid...? Moet ik mn headphone play/pause knop gebruiken om het te starten? Wasda nou?

Nou dat mag er wel komen dan ben ik erg content...

Greetz, Stiruam

lnn.art 25-11-08 19:36

Citaat:

Oorspronkelijk geplaatst door Rsport20 (Bericht 222328)
maps die altijd naar het noorden wijst, want moet continue het scherm rond draaien om het goed te zien :)

Dan navigeer je als een vrouw.. ;)

jeekes 25-11-08 20:08

Citaat:

Oorspronkelijk geplaatst door lnn.art (Bericht 222769)
Dan navigeer je als een vrouw.. ;)

net niet
hij wilt dat ze steeds naar het noorden wijst
hij wilt dus kunnen navigeren als een man :p
als ik het een beetje goed begrepen heb

EDIT
oh nee ik heb het toch verkeerd begrepen je had gelijk


tinos 25-11-08 20:18

ik wil gewoon een goede bluetooth , zodat je gewoon van elke andere tel je leuke bestanden kan overnemen.

Y-Less 26-11-08 06:45

Yup. Hoop dat hij snel uit beta komt :)


LuigiStyla 26-11-08 11:33

Citaat:

Oorspronkelijk geplaatst door Y-Less (Bericht 222961)
Yup. Hoop dat hij snel uit beta komt :)




nice soep!:D

Vsteegman 26-11-08 11:42

Hoe kom je nou weer aan die screenshot, photoshop zker;)

Gr victor

wastaal 26-11-08 14:15

horizAntale weergaven.......

1976Stevie 26-11-08 15:25

Ik stem ook voor : copy/paste , landscape view mail+sms en navigatie.

Ook stem ik voor flash ondersteuning binnen Safari aangezien er een hoop sites ook mbv Flash gebouwd zijn.

Destiny 27-11-08 00:04

Grote kans dat Flash er wel aankomt hoor.

thespirit 27-11-08 20:08

Leuk dit, we hebben net 2.2 gekregen nu al voor 2.3 maar wat fijn zou zijn

-knippen en plakken
- dat je van iedere scherm ineens door de home knop naar begin scherm zou kunnen
- ..... verder eigenlijk nog niet veel wat ik echt mis, de interface en het gebruik van de iPhone maakt veel goed.


uhm, als ik in scherm 2, 3 , 4 of verder op de home knop druk ga ik toch echt in 1 keer weer terug naar het hoofdscherm, dus als dat bij jou niet zo is, hebt ik of een exclusief typ iphone of is er bij die jou iets mis : )

lnn.art 28-11-08 00:24

Ik snap niks van je bericht..
Citaat:

Oorspronkelijk geplaatst door thespirit (Bericht 223887)
als ik in scherm 2, 3 , 4 of verder op de home knop druk ga ik toch echt in 1 keer weer terug naar het hoofdscherm

Ja, zoals de nieuwe functie in FW 2.2 betaamt.. ;)
Wat bedoel je met de rest van de zin; met je "uhm" en "als jij dat niet hebt is er iets mis"..?

Citaat:

Oorspronkelijk geplaatst door thespirit (Bericht 223887)
- dat je van iedere scherm ineens door de home knop naar begin scherm zou kunnen

Met ieder scherm, bedoel je ook vanuit Apps?.. Of heb je't over je springboard (het 'bureaublad' zeg maar)?

Bomans 28-11-08 00:42

Citaat:

Oorspronkelijk geplaatst door lnn.art (Bericht 224064)
Met ieder scherm, bedoel je ook vanuit Apps?.. Of heb je't over je springboard (het 'bureaublad' zeg maar)?

Vanaf het springboard.
Alleen je een app sluit met de homeknop kom je terug naar het laatst gebruikte springboard. Druk je nogmaals dan ga je wel naar je eerste scherm.

nikki_ttb 28-11-08 09:15

Citaat:

Oorspronkelijk geplaatst door Anietje (Bericht 222168)
inderdaad dat is echt ***** die landscape modus in bed:):D

haha, +1!!

Citaat:

Oorspronkelijk geplaatst door zwaan (Bericht 222235)
De navigatie verwacht ik toch van 3e partijen. Ws TomTom en dan maar hopen dat de navigatie niet 'cloud' based is. Dat alle maps dus 'gestreamd' worden en er hiervoor een abo nodig is. Hier zijn geruchten over geweest ivm piraterij van de software. Het voordeel voor de bedrijven zou weinig of geen piraterij zijn. Het nadeel voor de consument is dat het praktisch niet te gebruiken is in het buitenland.
Sms tekens-teller vind ik een beetje overbodig. Ik stuur toch nooit lange sms'jes. Dan bel ik wel. Wat ik inderdaad ook wel erg graag zou willen zien is het uitzetten van 'landscape'. Om de welbekende reden ;)
Verder: Een manier om via bluetooth muziek naar luidsprekers te streamen (kan dit überhaupt mogelijk worden gemaakt?) en een Wi-Fi/gps switch op het homescreen die beschikbaar is zonder jailbreak.

edit: stiekem ook een beetje copy/paste :p

Om even in te haken op 'bluetooth luidsprekers':
Sony Ericsson - Accessoires - Overview - MBS-100

Ze bestaan dus al zeker wel! Zelfs al een tijdje!

ppl 28-11-08 11:28

Citaat:

Oorspronkelijk geplaatst door Stiruam (Bericht 222759)
Ik snap die need naar copy paste echt niet... Onnodig waarom zou ik dat willen alsof ik uberhaupt een soort word op me iPhone wil... Verder waar heb ik het nodig dan? Ik typ alleen websites in safari dus geen berichten, in email copier ik nooit iets...

Dan zou ik je sterk aanraden om eens te werken aan je inlevingsvermogen. Probeer je eens wat beter in een ander te verplaatsen, lees bijvoorbeeld hier eens wat op het forum. Er zijn zat voorbeelden hier te vinden waarbij copy-paste een must is. Voor zakelijke gebruikers is het nogal erg prettig dat je bepaalde stukken informatie kunt kopieren en dat in een mailtje of smsje kunt plakken om dat door te sturen. Ook kun je dit soort dingen in je agenda zetten zodat een afspraak meer duidelijkheid geeft.

Citaat:

Qua navigatie zie ik de iPhone toch niet echt zitten. Die chip is veul ste slecht en ik ga geen lelijke iPhone standaard voor me raam monteren om gps te hebben...
Dan moet jij ook niet aan de GPS navigatie want wat je nu noemt is inherent aan GPS. Binnenshuis is er geen ontvangst, alleen buiten. Het Galileo systeem van de EU schijnt wel binnenshuis ontvangst te bieden maar dat kan best wel eens een betaalde dienst worden in de toekomst (momenteel hebben ze nog maar iets van 2 satellieten welke ze ook nog aan het testen zijn).

TomTom, Garmin, etc. hebben hier dus ook allemaal last van, zeker binnenshuis en bij autoruiten met een coating (wat ze vrijwel allemaal hebben). Met een sirf chip kom je een aardig eind maar het compleet oplossen is gewoon niet mogelijk. Jammer maar helaas.

Overigens vind jammer dat dit topic helemaal niet gaat over wat er in firmware 2.3 zit. Enige wat dit is, is een wishlist topic over wat mensen in de iPhone willen hebben. De features die volgens de geruchten in 2.3 zouden zitten zie je amper terug (er wordt iets gemeldt over push notifications en das ook de enige feature).

sirtalis 28-11-08 13:01

Meerdere foto's in 1 keer kunnen mailen zou bij mij heel welkom zijn!

stealth0001 28-11-08 21:23

Verlanglijstje:

- copy/paste,
- een zoekfunctie die door alle app.s zoekt, knap irritant om handmatig te bladeren en te zoeken,
- sms teller


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 12:48.