iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Chat en geruchten (https://forum.iculture.nl/f80/iculture/f3/chat-geruchten/)
-   -   Nieuwe applicatie iPhone wijst weg naar cannabisdealers (https://forum.iculture.nl/f80/iculture/f3/chat-geruchten/40117-nieuwe-applicatie-iphone-wijst-weg-naar-cannabisdealers.html)

wvy 21-07-09 12:41

Nieuwe applicatie iPhone wijst weg naar cannabisdealers
 
Nieuwe applicatie iPhone wijst weg naar cannabisdealers

De gebruikers van iPhone hebben er een nieuwe applicatie bij. Het nieuwe snufje zorgt voor opschudding want het leidt de gebruikers naar cannabisdealers in de buurt.

Ook bruikbaar in Europa
De nieuwe applicatie kreeg simpelweg de naam 'Cannabis' en brengt bellers naar dealers van cannabis, coffeeshops maar ook naar dokters, ziekenhuizen en advocaten, schrijft de Britse boulevardkrant The Sun. Het systeem werkt op basis van Google Maps en toont de weg naar dealers in dertien staten van de VS waar cannabisgebruik toegestaan is. Ook Europeanen kunnen het gebruiken want 'Cannabis' vertelt je waar je in Europa op een legale manier de drugs kan kopen. De makers willen de applicatie op termijn uitbreiden met nieuws over cannabis(gebruik). Het programma wordt aangeboden op de Apple iTunes Application Store. Gebruikers moeten wel beschikken over een iPhone 3.0 software update. (hln sydney)


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 22:33.