iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Chat en geruchten (https://forum.iculture.nl/f80/iculture/f3/chat-geruchten/)
-   -   Hoi, nieuwe trotse eigenaar (https://forum.iculture.nl/f80/iculture/f3/chat-geruchten/5799-hoi-nieuwe-trotse-eigenaar.html)

Elszy 27-01-08 14:12

Hoi, nieuwe trotse eigenaar
 
Hallo daar piepels
sinds gisteren in het bezit van een iPhone 8Gb. blij blj blij :) ! Na wat geklungel met 'hoekjes uit simkaartje knippen' en een Turbosim eroverheen, werkt het nu prima. Vond het wel griezelig om dat zo te moeten doen, en omdat ik (nog) niemand ken die ook een iPhone heeft, ben ik wel op mezelf aangewezen - en dus voorzichtig. maar goed, so far, so good.
Maar...
Zit hier te neuzen op het forum en ben nu al de kluts kwijt...

Ik heb firmware 1.1.2 draaien (geloof ik), kan bellen, muziek beluisteren, sms-sen etc. Ik zag op de officiele website van apple dat het mogelijk is om de home-page aan te passen naar eigen wensen (ik hoef niet zonodig google maps of aandelen op mijn beginschermpje). Maar dat gaat denk ik alleen met firmware 1.1.3.

Wat is wijsheid? Ik ben goed thuis in Mac OSX maar om nou te gaan rotzooien in het bestandssysteem van de iPhone - dat vind ik maar eng. Sta geheel open voor suggesties, aanwijzingen, tips en hulp.

groetjes (en happy phoning)
Elszy

Reinier 27-01-08 14:36

Wijsheid voor jou is denk ik ook te wachten op de "officiele" iPhoneclub guide die nog gaat komen voor mensen met een 1.1.2 OTB die willen upgraden naar 1.1.3. Dan zal alles in duidelijke stappen voor Windows en Mac OSX gebruikers uitgelegd worden.

Bealeo 27-01-08 15:34

Met andere woorden; nog geen gebruik maken van je Mac OSX skills ;)

Koes 27-01-08 17:57

Volgens mij kan je de homepage van je iPhone pas aanpassen als de SDK uitgegeven wordt, maar als je kan bellen is je foon ook gejailbreakt en kan je via summerboard en customize je homepage veranderen:D


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 05:54.