iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Chat en geruchten (https://forum.iculture.nl/f80/iculture/f3/chat-geruchten/)
-   -   Doe dit maar eens na..... (https://forum.iculture.nl/f80/iculture/f3/chat-geruchten/58111-doe-maar-eens-na.html)

Yzord 20-04-10 19:16

Doe dit maar eens na.....
 
Je gaat naar bed en uiteraard neem je je iPhone mee. Eenmaal boven smijt je dat ding op je bed en ga je even je tanden poesten. Je komt terug en je treft dit aan :)

http://i40.tinypic.com/27zi3k0.jpg

http://i39.tinypic.com/25hmvx3.jpg

http://i39.tinypic.com/1jnrww.jpg

En nee, is geen trucage...maffe was toen ik foto's aan het maken was viel die ineens om terwijl ik het bed niet eens aanraakte. Was wel heel apart haha

En degene die de bruine vlekken opvalt...het is de bodyguard maar die bruin is uitgeslagen ;)

Destiny 20-04-10 19:29

Dit is idd wel heel erg vaag....

sjowol 20-04-10 20:11

het meest bizarre is dat je je iphone zo verpest met die bodyguard... in eerste instantie dacht ik dat het weer een foto van een ontplofte iphone was.. yuch!
maar wel leuk idd een balancerende iphone, zal door de accelerometer icm het compas en gps komen ;)

Yzord 20-04-10 20:13

Ja totdat ik de shield eraf haal en dan is ie net zo mooi als uit de doos. En ik hoef er niet mee te patsen haha, ti's maar een gebruikersvoorwerp ;)

Maar op de foto ziet het er veel erger uit dan dat je het zo ziet. Das wel maf.

sjowol 20-04-10 20:16

ik doe (deed toen ik er nog om gaf) eens in de 2 maanden ofzo er een nieuwe om, als het je echt puur en alleen om het gebruiksvoorwerp ging en je er niet mee hoeft te patden had je vast geen apple gekocht :P

Yzord 20-04-10 20:28

Citaat:

Oorspronkelijk geplaatst door sjowol (Bericht 441117)
ik doe (deed toen ik er nog om gaf) eens in de 2 maanden ofzo er een nieuwe om, als het je echt puur en alleen om het gebruiksvoorwerp ging en je er niet mee hoeft te patden had je vast geen apple gekocht :P

Ow das raar? Kopen mensen een Apple om alleen mee te patsen dan? Het gaat mij om de functionaliteit van het apparaat. Iedereen heeft tegenwoordig een iPhone, dus er valt weinig mee te patsen. en mijn iPad ligt ook maar op de salontafel.

Nee om te patsen koop ik wel een RR Phantom ;)

sjowol 20-04-10 20:40

haha, nee niet specifiek om mee te patssen maar bij apple producten gat het toch wel vaak om de estetische waarde. als het alleen maar om de functionaliteit van het product zou gaan had je gen ipad (waarin je in zeer grote mate door apple beperkt wordt in de functionaliteit).
begrijp me niet verkeerd, het zijn best mooie en goeie producten hoor maar imho zwaar overpriced, en dat komt dan weer door de merknaam en het uiterlijk.

beolatin 20-04-10 23:01

Jou iPhone is eng dat ie zo blijft staan … haha doe ik je idd niet na! Smijt hem trouwens ook niet op m'n bed maar leg hem met liefde neer haha. Ik heb ook hoesje erom heen hoor, een roze! Behè:) ik wilde altijd al iPhone, vind hem geweldig! Kon op m'n vorige mobiel geen spelletjes doen en nu kom ik er in om! En was bij tmobile een Abbo met de iPhone en onbeperkt internet, net toen m'n oude abbo afgelopen was, dus waarom ook niet? En idd gaat wel heel vaak om merknaam.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 02:09.