//

Massaproductie van Apple's A5-, Qualcomm-powered iPhone 5 gerucht voor september

Massaproductie van Apple's A5-, Qualcomm-powered iPhone 5 gerucht voor september discussie in Chat en geruchten forum; ( verdwijnt na registratie ) Apple's iPhone 5 zal feature "kleine wijzigingen" van zijn voorganger, met inbegrip van een 8 megapixel camera en een achterzijde Qualcomm baseband voor zowel GSM ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iCulture > Chat en geruchten
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 18-04-11, 23:57
thebenno thebenno is offline
• iOS 3.1.3
• Besturingssysteem: Windows
 
Geregistreerd: Apr 2011
Berichten: 1
Post Massaproductie van Apple's A5-, Qualcomm-powered iPhone 5 gerucht voor september

Apple's iPhone 5 zal feature "kleine wijzigingen" van zijn voorganger, met inbegrip van een 8 megapixel camera en een achterzijde Qualcomm baseband voor zowel GSM en CDMA-modellen, en zal in productie gaan in september een nieuw rapport vorderingen.

Analist Ming-Chi Kuo met Concord Securities uitgegeven een notitie op maandag het aanbieden van vermeende details van de volgende iPhone. Zijn cheques met supply chain bronnen aangegeven dat de volgende handset van Apple niet een geheel nieuw ontwerp functie, maar alleen "kleine wijzigingen" van de iPhone 4.

In het bijzonder heeft Kuo gehoord dat de iPhone 5 zal de snellere processor A5 al in de iPad 2, evenals een hogere resolutie 8 megapixel camera achteraan op te nemen. Hij heeft ook verteld dat Apple zal overschakelen naar een Qualcomm baseband voor zowel GSM en CDMA-modellen, samen met een verbeterde antenne ontwerp.

Kuo is ook verteld dat de nieuwe iPhone zal op de proef gesteld de productie in augustus en massa productie gaan in september, waardoor Apple de verzending volumes tussen 28 miljoen en 32 miljoen eenheden te bereiken dit jaar. Dat zou aansluiten bij eerdere rapporten die hebben aangegeven Apple van plan om zijn nieuwe iPhone voor verkoop beschikbare later dan gebruikelijk dit jaar, waarschijnlijk in het volgende fiscale jaar van Apple begint in oktober.

De aardbeving en de tsunami-ramp hebben naar verluidt geleid tot beperkte leveringen voor Apple, die plannen om onderdelen toespitsen op de bouw van de nieuwe iPhone 5 later dit jaar. Als gevolg van deze tekorten aan onderdelen, Kuo zei niet verbaasd zijn als er een nieuwe vijfde generatie iPod touch is niet aangekondigd, zoals gewoonlijk in september van dit jaar.

Kuo verslag veronderstelt ook dat Apple onthult haar vijfde generatie iPhone tijdens de Worldwide dit jaar Developers Conference, gepland voor 06 juni t / m 10 in San Francisco. Er zijn echter andere rapporten aangegeven dat Apple niet van plan om alle nieuwe hardware op het evenement dit jaar te introduceren, kiezen in plaats daarvan te concentreren op IOS 5 en Mac OS X 10.7 Lion software.

Bovendien, als Kuo's informatie over de productie in september juist is, is het zeer onwaarschijnlijk is dat Apple zou een nieuwe iPhone in juni, aan te kondigen drie maanden voordat het apparaat is nog gepland worden gebouwd in grote hoeveelheden.

Ongeacht, Kuo zei dat hij gelooft dat de "belangrijkste selling point" van de iPhone 5, vanwege de gelijksoortige vormgeving hebben als de iPhone 4, zal de nieuwe IOS 5 mobiele besturingssysteem. Kuo verwacht een meer dramatische verandering in de hardware van de iPhone in 2012, wanneer de veronderstelde zesde generatie model zal aankomen.

Kuo zei dat hij heeft gehoord dat Apple een nieuw design en een sterk verbeterde hardware specificaties voor de zesde generatie iPhone plannen. Bronnen hebben ook aangegeven dat het apparaat zou kunnen gaan op de verkoop in de eerste helft van 2012, een eerder-dan-gebruikelijke datum te wijten aan "hevige concurrentie" met Google's Android mobiele platform.

In januari, Kuo terecht heeft aangevoerd dat Apple's iPad 2 zou dezelfde 1024 x 768-pixel scherm als de eerste generatie iPad functie, en dat het gebruik maken van dezelfde camera als de iPod touch, die van mindere kwaliteit zijn dan de iPhone 4.

Kuo zei ook in maart dat Apple werd opgericht om de productie van de witte iPhone 4 beginnen en het apparaat schip in april. Vorige week, talrijke rapporten bevestigd dat Apple de witte iPhone 4 voor verkoop beschikbaar te maken in de "komende weken."
Bron: Apple Insider
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 19-04-11, 12:23
Typ 81's schermafbeelding
Typ 81 Typ 81 is offline
• iOS 6.1.2
• 6.1.2
• Besturingssysteem: Windows
 
Geregistreerd: Sep 2010
Berichten: 348
Standaard

Het was nog beter leesbaar geweest in het Engels
__________________

Reageren

Labels
apple a5, gerucht, ios 5, iphone 5, mac os x 10.7



Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 10:35.