iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPad Apps (https://forum.iculture.nl/f90/ipad/f123/ipad-apps-games/f124/ipad-apps/)
-   -   Nederlandse boeken in iTunes store makkelijk te vinden ? (https://forum.iculture.nl/f90/ipad/f123/ipad-apps-games/f124/ipad-apps/100072-nederlandse-boeken-itunes-store-makkelijk-vinden.html)

MartineV 06-10-11 22:53

Nederlandse boeken in iTunes store makkelijk te vinden ?
 
Ik ben echt super blij met de toevoeging van boeken in de iTunes store. Eindelijk gemakkelijk boeken op de iPad te zetten, nou ja nog makkelijker :) maar is er een manier hoe ik heel snel kan zien wat de Nederlandse boeken zijn want wat ik ook probeer ik zie telkens nog heel veel Engelse boeken en ook Duitse boeken en het zoeken naar Nederlandse boeken is zo een beetje als zoeken naar een speld in een hooiberg. Tips zijn van harte welkom.

lgxmkl1 10-10-11 11:35

Onder het kopje uitgelicht staat een optie 'bestsellers per taal'. Wanneer je daar Nederlands aan klikt krijg je in ieder geval de bestverkopende Nederlandstalige boeken.

lgxmkl1 12-10-11 16:54

Apple heeft onlangs zelfs een aparte banner in de store geplaatst onder de noemer 'Boeken in het Nederlands'. Nu is het dus helemaal gemakkelijk om Nederlandstalige boeken terug te vinden. Overigens neemt het aanbod aan boeken dagelijks met flinke hoeveelheden toe.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 14:47.