iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPad Apps (https://forum.iculture.nl/f90/ipad/f123/ipad-apps-games/f124/ipad-apps/)
-   -   Spotify-app vanuit buitenland (https://forum.iculture.nl/f90/ipad/f123/ipad-apps-games/f124/ipad-apps/113487-spotify-app-vanuit-buitenland.html)

Tom2011 06-03-12 00:35

Spotify-app vanuit buitenland
 
Ik ben nu een maand in Argentinie en kan nu niet meer inloggen in mijn Spotify-account noch gebruik maken van de app want mijn ipad blijft naar verbinding zoeken. Het ligt verder niet aan de verbinding met router en/of internet want due is op deze lokatie perfect. Zag in een Spotify-forum dat na 2 weken verblijf in het buitenland het inloggen niet meer wordt geaccepteerd zolang het woonland volgens profiel af blijft wijken van het land waar je feitelijk verblijft. Er wordt dan geadviseerd het woonland in je profiel aan te passen, niet echt een slim advies lijkt me want dat is nu juist het probleem: daar kan ik hier niet bij komen.
Een volgende keer zal ik direct na aankomst in her buitenland mijn "woonland" aanpassen, misschien een tip voor anderen?
Blijft bij mij de vraag waarom het allemaal zo ingewikkeld moet.
Voor de goede orde: inloggen etc lukt noch op directe wijze, noch met Facebook-wachtwoord en inlognaam.

XIII 06-03-12 07:02

Waarschijnlijk moet het zo lastig omdat de eigenaars van de muziekrechten zo lastig doen...

Tom2011 07-04-12 10:18

Citaat:

Oorspronkelijk geplaatst door XIII (Bericht 776572)
Waarschijnlijk moet het zo lastig omdat de eigenaars van de muziekrechten zo lastig doen...

Inmiddels weet ik door een melding die ik van Spotify kreeg dat als je geen premium-account hebt, je Spotify maar 2 weken in het buitenland kunt gebruiken. Ik had mijn premium account voor mijn reisperiode stopgezet. Heb hem vanuit Argentinie weer geactiveerd en toen ging het weer zonder problemen.

Maar...die bewering van Spotify dat je je muziek " overal" kunt beluisteren is dus niet helemaal waar: enkel dus in Nederland, in het buitenland enkel wanneer je een premium-account hebt.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 18:24.