iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPad Apps (https://forum.iculture.nl/f90/ipad/f123/ipad-apps-games/f124/ipad-apps/)
-   -   Synchronisatie agenda met outlook (https://forum.iculture.nl/f90/ipad/f123/ipad-apps-games/f124/ipad-apps/113564-synchronisatie-agenda-outlook.html)

EVerhees 07-03-12 12:01

Synchronisatie agenda met outlook
 
Mijn zakelijke outlookagenda laat ik synchroniseren met de iPad agenda. Als ik een uitnodiging via mijn outlook agenda via de pc accepteer dan synchroniseert deze keurig met de iPad agenda :). De melding dat ik een uitnodiging heb verdwijnt echter niet :(. Dit zie je doordat achter 'uitnodigingen' linksboven het scherm nog een cijfertje blijft staan (aantal uitnodigingen). Alleen als ik een afspraak wederom accepteer verdwijnt deze. Mensen die mij uitnodigen ontvangen dan ook tweemaal een acceptatie en dat is irritant en roept vragen op :confused:.

Weet iemand of hier iets aan te doen is?

riddles 11-03-12 18:18

Volgens mij komt het tellertje uit het aantal uitnodigingen dat je in je inbox hebt staan (zo werkt het bij mij). Als je accepteert, verdwijnt de uitnodiging dan ook uit je inbox? Als hij op je iPhone/iPad uit de inbox weg is, zou je hem niet meer in Calendar mogen zien.

EVerhees 16-03-12 00:43

Tellertje
 
Beste Riddles,

De uitnodiging verdwijnt uit de inbox maar de teller blijft staan. Merk nu wel dat als ik de uitnodiging definitief verwijder vanuit de prullemand dat dan pas de teller wordt aangepast. Als je het mij vraagt een bug van de agenda-app.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 13:02.