iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPad Apps (https://forum.iculture.nl/f90/ipad/f123/ipad-apps-games/f124/ipad-apps/)
-   -   Combinatie IBooks Evernote Goodreader (https://forum.iculture.nl/f90/ipad/f123/ipad-apps-games/f124/ipad-apps/113979-combinatie-ibooks-evernote-goodreader.html)

Qtime 12-03-12 14:36

Combinatie IBooks Evernote Goodreader
 
Hallo

Ik wens zoveel mogelijk naar een paperless office te migreren en zou het appreciëren om praktische tips te kunnen ontvangen in het gecombineerd gebruik van iBooks Evernote en Goodreader. (tenzij andere combinaties in de praktijk handiger blijken...)

Na verschillende testen gebruik ik momenteel
iBooks: voor overzichtelijk klassement Boeken en PDFs met behulp van 'Collecties'.
Goodreader: voor bewerking van pdf-files
Evernote: voor alle notities die ik niet als 'documentatie' wens te consulteren via iBooks. Dus meestal 'losse' docs, notes, ed.

Deze werkwijze vind ik momenteel behoorlijk OK (heb wel nog maar enkele maanden ervaring), maar nadeel is dat ik dan soms moet 'schipperen' tussen Evernote en iBooks om een document (pdf) te klasseren. Eén systeem voor overzichtelijk notes, doc en boekklassement zou een droom zijn denk ik... Kwestie search, synchronisatie, enzomeer.

Iemand een 'tip van het jaar'?

Alvast bedankt.
Albert

Tom2011 12-03-12 17:56

Interessante vraag! Ik heb nagegaan of ik in plaats van ibooks Tablisto zou kunnen gebruiken maar ik ben er nog niet achter of en zo ja hoe dan de al aanwezige boeken overgezet kunnen worden: hij doet enkel iets met de nieuwe aanwinsten. Afgezien daarvan gebruik ik exact de zelfde apps.

robenroute 25-04-12 11:24

Uit je vraag begrijp ik dat je op zoek bent naar een soort document management app, als ik het zo mag verwoorden? Heb je al eens naar Zen Viewer gekeken? Zou dat kunnen passen?


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 03:43.