iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPad Apps (https://forum.iculture.nl/f90/ipad/f123/ipad-apps-games/f124/ipad-apps/)
-   -   andere itunes store (https://forum.iculture.nl/f90/ipad/f123/ipad-apps-games/f124/ipad-apps/120969-andere-itunes-store.html)

sprokkie 25-06-12 17:03

andere itunes store
 
Hoi,

Ik iwl de app
"Watch TV Free Live with TVCatchup" installeren

Nu begint Itunes te mekkeren dat deze app in een andere Itunesstore beschikbaar is, itunes schakelt over, ik moet mijn appleID opnieuw invoeren, krijg ik de melding dat mijn ID niet werkt in de britse Itunesstore.

Hoe kan ik dat oplossen ?

Is het normaal dat Apple als een soort bigbrother bepaald wat ik wel en niet mag installeren ?
Begint zo wel op google te lijken, had hiervoor een pad met android en als die niet voorkwam bij googleplay kon je niks installeren, gelukkig waren er daar alternatieven voor, zonder je apparaat te jailbreaken.

Bestaat zo iets ook voor de ipad ?

King1987 25-06-12 20:23

Heel simpel, hij staat niet in de NL appstore, die app. Alleen in de Britse. Je zal een brits account moeten aanmaken wil je hem downloaden.

(daarom heb ik een Amerikaans account, want daar staan andere apps in dan in de NL store).

sprokkie 25-06-12 20:29

mischien een domme vraag hoor, maar hoe maak ik een britse account ?
en of een amerikaanse ?

kan moeilijk nu even op vakantie gaan naar engeland en daar me aanmelder, itunes ziet toch aan het ip adres dat ik nederland zit

colliehome 25-06-12 20:31

Kijk eens wat de zoekfunctie aangaf; Amerikaans iTunes-account openen zonder creditcard - iPhoneclub.nl

MacSkills 25-06-12 21:58

Wat is het verschil tussen de amerikaanse en de nederlandse itunes dan? alle grote titels zijn in de NL store ook te krijgen of hebben ze bij de amerikaanse versie nog apps die hier niet uitkomen maar wel must have zijn?

Dutchgio 26-06-12 12:10

Citaat:

Oorspronkelijk geplaatst door MacSkills (Bericht 805135)
Wat is het verschil tussen de amerikaanse en de nederlandse itunes dan? alle grote titels zijn in de NL store ook te krijgen of hebben ze bij de amerikaanse versie nog apps die hier niet uitkomen maar wel must have zijn?

grote titels als games van gameloft etc zijn in beide app stores, maar apps als RTL XL, uitzending gemist, nu.nl etc zijn niet verkrijgbaar in de amerikaanse app store, als amerikaan heb je hier natuurlijk ook niks aan, tenzij ze nederlands verstaan, maar dat betwijfel ik. vandaar dat deze in de hitlijsten redelijk hoog staan. maar wij nederlands kunnen natuurlijk wel engels, dus sommige apps die exclusief voor amerikanen zijn, zouden wij ook graag willen proberen..
denk niet echt dat het must have apps zijn, het zijn gewoon apps speciaal voor dat specifieke land, zoals rregionale nieuws apps, tv apps etc etc,. zoals nederlandse apps dat ook zijn.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 09:39.