iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPad Apps (https://forum.iculture.nl/f90/ipad/f123/ipad-apps-games/f124/ipad-apps/)
-   -   na ios 7 werken Ohra app Visa app en Ziggo app niet meer (https://forum.iculture.nl/f90/ipad/f123/ipad-apps-games/f124/ipad-apps/145822-na-ios-7-werken-ohra-app-visa-app-ziggo-app-niet-meer.html)

schollie47 07-10-13 22:02

na ios 7 werken Ohra app Visa app en Ziggo app niet meer
 
Visa card geeft als oplossing om in safari het blokkeren van cookies op nooit te zetten, maar dat geeft geen resultaat. Nog steeds de melding dat er een netwerkprobleem is. Ook de Ohra app geeft problemen. Springt er direct uit. Hetzelfde probleem met de Ziggo app. Opnieuw installeren heeft geen effect en tv kijken via programmalijst werkt ook maar heel even. Wat een ellende allemaal met die ios7 update. Weet iemand een andere oplossing dan blijven klagen bij de app ontwikkelaars?

schollie47 08-10-13 16:23

antwoord Visa en Ziggo
 
Visa was een storing in hun eigen netwerk en Ziggo is er mee bezig:
Antwoord:
Deze storing is reeds bij ons bekend en wij doen er dan ook alles aan om zo snel mogelijk met een update te komen welke het bekende probleem verhelpt, echter is deze nog niet volledig gereed. De verwachte oplosdatum van dit probleem is momenteel bepaald op 22 oktober, tot die tijd hebben wij helaas geen oplossing voor u.

Ohra werkt nog steeds niet en klapt er uit net zoals bij Ziggo
Ook hen aangeschreven, maar nog geen reactie

daykan 18-10-13 15:30

ziggo app
 
Nadat mijn ipad was vast gelopen, en nu alles weer normaal werkt heb ik toch een probleem.
Ik wil ziggo tv app installeren, maar deze blijft hangen. Zo gauw ik de app store open zie ik het plaatje van ziggo tv, op de achtergrond zie onduidelijk de andere apps staan. Maar ik kan er niet bij, ik kan niets veranderen. Kan niet van hitlijst naar updates gaan. Deze ellende is begonnen met de upgrade naar 0.7.
Maar onder tussen word er niets geupegrade en geinstalleerd.
mijn vraag is wat moet ik doen.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 20:05.