iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPad Apps (https://forum.iculture.nl/f90/ipad/f123/ipad-apps-games/f124/ipad-apps/)
-   -   Synchronisatie; welke app voor kantoor en thuis? (https://forum.iculture.nl/f90/ipad/f123/ipad-apps-games/f124/ipad-apps/146008-synchronisatie-welke-app-voor-kantoor-thuis.html)

Kapc 11-10-13 14:51

Synchronisatie; welke app voor kantoor en thuis?
 
Dag,

ik ben al een tijd op zoek naar een manier om een tekstbestand te synchroniseren met mijn Ipad.
Op kantoor werken we met thin clients, waarbij we met MS Office werken op een server. Ik kan zodoende niet zelf programma's op de 'werk-pc' installeren zoals dropbox. Zodoende maak ik gebruik van clouddiensten waarbij ik via de website kan inloggen. Vervolgens kan ik bij het brondocument komen. Ik wil dit brondocument vanaf mijn Ipad rechtstreeks kunnen bewerken in de cloud.

Ik ben er nog niet achter hoe dit kan. Iedere keer als ik het bestand wil openen, vraagt de ipad met welk programma ik dit wil openen. Vervolgens maakt dit programma een kopie, die ik dan op de ipad kan bewerken. Echter, lukt het niet om vanuit dit programma, het bewerkte/nieuwe bestand in de cloud te zetten. Optie zit niet in de programma's (skydrive en dropbox). Juist deze diensten vind ik handig, omdat ze in tegenstelling tot icloud, de mogelijkheid bieden om anderen toegang te geven tot dit bestand.

Heeft iemand een oplossing voor dit probleem?

bvd


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 20:57.