iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPad Apps (https://forum.iculture.nl/f90/ipad/f123/ipad-apps-games/f124/ipad-apps/)
-   -   meten gebruik op Ipod (https://forum.iculture.nl/f90/ipad/f123/ipad-apps-games/f124/ipad-apps/147530-meten-gebruik-op-ipod.html)

Jori2003 06-11-13 22:53

meten gebruik op Ipod
 
Beste Forum bezoekers,

Wij hebben onze zoon van 10 jaar een gebruikslimiet van 30 minuten per dag gegeven voor het spelen met/op de Ipod. Is er ergens een App, waarop je kan zien wanneer en hoe lang en welk spel hij gespeeld heeft.
Het liefst geheimzinnig, maar anders wel zichtbaar.
Een andere oplossing zou kunnen zijn, dat ik als ouder instel hoe lang hij op een dag mag spelen (in het weekend langer) en dat er een klok terugloopt en dan het beeldscherm op zwart laat gaan, als de tijd erop zit.

Ik benieuw naar de mogelijkheden.

Groeten

XIII 06-11-13 22:58

Dat kan niet op een iOS apparaat.

Jori2003 06-11-13 23:05

Bedankt voor de snelle reactie.

Is er dan wellicht een mogelijkheid om mijn vraag te beantwoorden als de Ipod op de Windows lap-top is aangesloten (om op te laden) en er wordt ondertussen met/op de Ipod gespeeld?


Overigens een uitgelezen kans voor bouwers; want elke stap, die wij doen is bijna bekend, zie ook de toepassingen van de bonuskaart (?)

Bubbly 06-11-13 23:29

Dit is ook niet mogelijk als de iPod is verbonden met een laptop.

Enkele alternatieven:
- stel een schermslot in waarvan alleen jullie het wachtwoord weten.
- als het een internetspel is dan is het ook effectief om tijdlimieten in te stellen op jullie router, de precieze mogelijkheden (limiet per apparaat?) zijn afhankelijk van de router.

Het is overigens alleen mogelijk voor ontwikkelaars om in hun eigen game in te bouwen en ik betwijfel of zij ooit zoiets zullen inbouwen in hun games. Dat is bovendien ook niet erg nuttig en het zou hoogstens kids wegjagen naar een ander spel, dus het moet van Apple zelf komen.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 13:22.