iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPad Apps (https://forum.iculture.nl/f90/ipad/f123/ipad-apps-games/f124/ipad-apps/)
-   -   Kan facebook wachtwoord niet meer instellen op nieuwe ipad mini (https://forum.iculture.nl/f90/ipad/f123/ipad-apps-games/f124/ipad-apps/151128-facebook-wachtwoord-niet-meer-instellen-op-nieuwe-ipad-mini.html)

lyt 28-01-14 01:31

Kan facebook wachtwoord niet meer instellen op nieuwe ipad mini
 
Ik heb sinds vandaag een nieuwe ipad mini retina en heb alles overgezet van mijn oude ipad mini via itunes. Nu heb ik het probleem dat ik me niet meer kan aanmelden bij facebook. Ik krijg een popupscherm met de vraag: Geef het facebookwachtwoord op voor (en dan mijn mailadres) in instellingen. Als ik dan op de knop Instellingen dus, dan gaat het scherm naar instellingen en verschijnt dezelfde popup met dezelfde vraag. Echter bij instellingen is het icoontje van facebook vaag en dus niet bereikbaar (hetzelfde is bij de icoontjes voor twitter en vimeo aan de hand). Weet iemand wat ik moet doen op dit probleem op te lossen? Dank voor alle hulp alvast!

ballegooier 28-01-14 02:13

Staat "Beperkingen" misschien geactiveerd en dan bij 'accounts: sta wijzigingen toe' een slotje?

lyt 28-01-14 09:36

Beperkingen staat ut, maar er staat wel een slotje achter accounts

lyt 28-01-14 14:40

het is opgelost, dankzij de hint van ballegooijer- waarvoor dank! Ik heb eerst zelf de beperkingen aangezet met een wachtwoord. Vervolgens ging het slotje bij de accounts weg en daarna heb ik de beperkingen weer uitgezet. Nu werd het facebook icoontje (als ook twitter e.d.) zichtbaar en kon ik bij de instellingen het wachtwoord invoeren. Aanmelden ging daarna gebruikelijk via facebook.

ballegooier 28-01-14 21:52

Dacht ik al. :)

Ik gebruik deze beperking bewust om te voorkomen dat een niet eerlijke vinder van mijn toestel de iCloud dienst Find My iPhone uit kan zetten.

Wil ik eens iets wijzigen dan moet ik telkens eerst die beperking even uit zetten. :)


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 16:17.