iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPad Apps (https://forum.iculture.nl/f90/ipad/f123/ipad-apps-games/f124/ipad-apps/)
-   -   Ziggo TV app (https://forum.iculture.nl/f90/ipad/f123/ipad-apps-games/f124/ipad-apps/156504-ziggo-tv-app.html)

Quickzz 28-07-14 13:10

Ziggo TV app
 
Beste iPad gebruikers,

Ik kijk al enkele maanden af en toe TV via de Ziggo app waarbij ik ingelogd ben op het account van mijn oom (ivm Foxsports). Echter heb ik maar keuze uit 28 zenders. 13th street, FOX etc staan allemaal niet tussen de lijst bij 'TV Kijken' terwijl in de instellingen wel aangegeven is alle zenders weer te geven uit het abbonement.

Iemand enig idee of dit een fout is, of dat ik wat verkeerd doe, of dat je sommige zenders alleen maar via TV kunt kijken?

Ik hoor het graag.

Met vriendelijke groet.

mlusthof 28-07-14 17:19

Afhankelijk van je abonnement zie je een bepaald aantal zenders. Op deze pagina geeft Ziggo een overzicht van alle zenders die via de app bekeken kunnen worden: https://www.ziggo.nl/extra-diensten/apps/ziggo-tv-app

Daar zie ik 13th street sowieso niet tussen staan; FOX wel. Officieel kan je ook alleen kijken via een vaste Ziggo-verbinding, al weet ik niet zeker of Ziggo dat ook actief controleert op het moment dat je verbinding maakt.

De instellingen voor zendervoorkeuren hebben betrekking op de TV-Gids. Dat staat los van TV Kijken. Daar wordt het aantal getoonde zenders aan de hand van je abonnement vastgesteld. Vandaar ook dat je moet inloggen. Sommige zenders kan je dus alleen via de tv kijken en niet via de app. Misschien dat Ziggo daar nog verandering in gaat brengen, maar momenteel is dit het aanbod wat er is.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 09:55.