iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPad Apps (https://forum.iculture.nl/f90/ipad/f123/ipad-apps-games/f124/ipad-apps/)
-   -   iPad Pro en Office 365 via iTunes - geklooi met het abonnement (https://forum.iculture.nl/f90/ipad/f123/ipad-apps-games/f124/ipad-apps/170137-ipad-pro-office-365-via-itunes-geklooi-abonnement.html)

Hautje 03-01-16 01:13

iPad Pro en Office 365 via iTunes - geklooi met het abonnement
 
Hoi. Ik heb een iPad Pro en die heeft een fijn groot scherm waarop het prima werken is met Excel en Word. En dus nam ik een abonnement op Office. Eerst een gratis proef abo bij Microsoft maar dat heb ik na 1 maand geannuleerd omdat een abonnement via iTunes goedkoper is.
Ik heb de afgelopen weken op de iPad gewerkt en op mijn iPhone en laptop. Zonder problemen. Maar vandaag kan ik ineens geen bestanden meer bewerken op mijn iPad Pro. "Abonnement is verlopen", en "geen geldig abonnement" ? Als ik naar mijn Microsoft Account ga staat daar inderdaad bij Office 365 "abonnement verlopen". Ga ik naar iTunes dan staat daar dat ik wel een geldig Office 365 personal abonnement hebt - automatisch verlengen incluis. Ik kan wel inloggen met mijn iPhone, maar ik wil natuurlijk niet gaan excel-prutsen op mijn iPhone scherm maar op mijn iPad. <grrr> Overbodig om te zeggen dat ik wel vermoedde dat er @$%$@$ van zou komen toen ik dat abonnement aan ging. Het zal ook eens een keer zonder problemen gaan, bij Microsoft. Ik heb de helpdesk van Apple/iTunes vanmiddag gebeld en daar was men lekker vlot met helpen: daarvoor moet je bij Microsoft zijn - wij kunnen daar geen support op geven. Nou lekker dan. Wel een abo gekocht in de Appstore, hoor.
Enfin. De hulppagina's van Microsoft kan ik ook al de hele dag niet bereiken dus het schiet allemaal lekker op. Jawel, ik ben sjagerijnig :mad:
Als iemand een idee heeft dan hoor ik dat heel graag.

XIII 03-01-16 10:34

Geen oplossing, maar wel een tip voor volgende keer:

Een jaarabonnement is op Amazon.de goedkoper dan iTunes (nu €44,89 voor de 1 PC versie en €66,98 voor de 5 PC versie). Je kunt met die sleutel gewoon de NL versie gebruiken.

iPhoneAlot 03-01-16 12:10

Als het verlopen is, kan je het in jouw Ms-account toch ook weer activeren met de sleutel die je op iTunes hebt gekregen?
Hoe dan ook, als je het op een Windows Pc installeert/activeert, dan werkt het daarna ook op alle mobiele toestellen.

aevries 03-01-16 14:29

Is het live account het zelfde als jouw Itunes account? Zo nee, log off met MS account en login met Itunes account. Wel eerst een back up maken van je bestanden.

wblink 03-01-16 16:32

Misschien overbodig: MS ziet de IPad Pro als extra desktop, NIET als tablet.

Later: OOPS, is blijkbaar door MS aangepast ....


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 14:49.