iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPad Apps (https://forum.iculture.nl/f90/ipad/f123/ipad-apps-games/f124/ipad-apps/)
-   -   Verwijderen app Facebook lukt niet op iPhone/ ipad (https://forum.iculture.nl/f90/ipad/f123/ipad-apps-games/f124/ipad-apps/174834-verwijderen-app-facebook-lukt-niet-op-iphone-ipad.html)

jalea 31-10-16 10:25

Verwijderen app Facebook lukt niet op iPhone/ ipad
 
Ik heb van alles geprobeerd om de app van Facebook te wijderen . Eerst geprobeerd op het beginscherm , door op de picon te drukken, bij x dan verwijderen . Het verwijderen op het begin scherm lukt, echter de app fb blijft zichtbaar bij " Instellingen " aan de linker zijde tussen de andere apps .

Vervolgens ben ik gegaan naar instellingen /algemeen / beheer opslagruimte / beheer opslag / . Tussen de andere apps staat fb nog , 151,4MB, echter het icoontje van fb is veranderd in kleine vierkante hokjes met daarin een 3 tal cirkels. Ik klik op dit icoontje en kan de app verwijderen. Ik start vervolgens de iPad weer op . Tot mijn verbazing is het door mij verwijderde typische fb icoontje weer aanwezig met de 151 mb, pff. Ook bij instellingen staat nog steeds fb blauwe icoontje , linkerzijde , met rechts de mededeling dat fb is geïnstalleerd . Daarna probeerde ik , als test , aangezien op het begin scherm geen fb app aanwezig is, deze opnieuw , via de app store te instaleren. Ik krijg bij de app fb in de Appstore tijdens het installeren een melding " This update is temporarily unavaible " . Maw wat ik ook doe, het lukt niet meer op de app te verwijderen maar ook niet te installeren .

Wat doe ik verkeerd ?

Mijn hoop is op het forum gevestigd.

Jale

trimix 02-11-16 20:19

zou het ook via software kunnen proberen (wondershare safe eraser bv ) of rechtstreeks bv via 3uTools de app facebook daar verwijderen

jalea 02-11-16 20:55

Dank je wel voor de tip. Zojuist een een update van Apple erop gezet 10.3 en jawel door de update kon ik de app verwijderen c.q. Installeren.

Jalea


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 22:44.