iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPad Apps (https://forum.iculture.nl/f90/ipad/f123/ipad-apps-games/f124/ipad-apps/)
-   -   verwijderen van cache van apps met niet gejailbreakte ipad (https://forum.iculture.nl/f90/ipad/f123/ipad-apps-games/f124/ipad-apps/175989-verwijderen-cache-apps-niet-gejailbreakte-ipad.html)

Davea 04-03-17 19:07

verwijderen van cache van apps met niet gejailbreakte ipad
 
Dat je bijna niet meer zonder jailbreak kan, weet bijna iedereen, maar het zal toch niet dat er voor een NIET gejailbreakte Ipad, geen mogelijkheid is om de cache uit bv. Spotify te halen en Napster?

Met een jailbreak is er een Cydia tweak, waarbij je met een naar boven bewegende beweging op een icoontje, de hele cache kan verwijderen van een app. Niet meer dan normaal als je het mij vraagt. Maar nu na een update naar Ios 10.2.1 is mijn jailbreak weg en zit ik met ruimte gebrek.

Spotify is nu opeens 600Mb groot en Napster is ook al 500 Mb groot. De Cydia tweak heb ik natuurlijk niet meer, dus hoe verwijder ik nu de cache? Heb je echt een jailbreak nodig om optimaal met de opslagruimte om te kunnen gaan? want dan kon ik met tweak de cache legen per app. Lijkt mij eigenlijk een niet meer dan logische functie binnen IOS, want dit vreet opslagruimte. Maar is die functie er? lol. Begrijpt Apple nu werkelijk niet dat ze gebruikers bijna verplichten om een jailbreak toe te passen? want het voegt zoveel toe. Alleen het bovengenoemde probleem met cache, heb je met een jailbreak NIET MEER.

Otje82 04-03-17 19:55

Ik kan in deezer gewoon de cache legen in de instellingen van de app. Zit dat niet in deze programma's?

Blazez 05-03-17 11:58

Als je zo verlegen zit om een jailbreak, had je wellicht niet moeten updaten. Wat kan Apple er aan doen dat een app bouwer blijkbaar zo een hoeveelheid ruimte gebruikt en zijn zooi niet opruimt.
Neem contact op met spotify en vraag ze een optie in de app te maken om de cache te legen/verkleinen/maximaliseren. Daar heeft apple niets mee te maken.
Een soort van oplossing die je altijd hebt is de app er afgooien en er opnieuw opzetten, dan is de data ook weg. Uiteraard loopt deze wel gewoon weer vol daarna.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 19:43.