iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPad Apps (https://forum.iculture.nl/f90/ipad/f123/ipad-apps-games/f124/ipad-apps/)
-   -   Hoe verwijder ik office word zonder documenten (in OneDrive) kwijt te raken? (https://forum.iculture.nl/f90/ipad/f123/ipad-apps-games/f124/ipad-apps/178266-verwijder-office-word-zonder-documenten-onedrive-kwijt-raken.html)

Evelien1969 22-08-17 12:59

Hoe verwijder ik office word zonder documenten (in OneDrive) kwijt te raken?
 
Weet iemand hoe ik dit kan doen?
Mijn documenten staan in OneDrive. Het programma geeft aan dat ik alles kwijt ben waar ik aan gewerkt heb op de iPad, als ik office word verwijder.
Klopt dit uberhaupt, of maak ik me zorgen om niks.
Het gaat om werk dus het risico van kwijtraken kan ik niet nemen. Thanks, Evelien

---------- Bericht automatisch samengevoegd op 22 August 2017 om 12:00 ----------

Dezelfde vraag heb ik eigenlijk met betrekking tot apps als Kindle, IBooks etc. Kan ik de boeken die ik daarmee gekocht heb later terughalen, als ik deze apps tijdelijk verwijder?
Thanks...

Beech43 29-08-17 13:32

Natuurlijk kun je boeken in Kindle terugzetten. Je hebt ze toch gekocht bij Amazon en hebt daar een account. Als je een nieuw iDevice hebt kun je ook bij je gekochte boeken. Idem voor iBooks die je in de iBooks store gekocht hebt. Boeken die je elders gekocht hebt (Bol.com, ECI) en waarvan het mogelijk was ze in de iBooks app op te slaan zul je daar vandaan weer moet ophalen, of vanaf je harde schijf van je Mac of je pc. Wat betreft het verwijderen van de Word app: je producten in OneDrive blijven gewoon staan, ook de documenten die je via de Word app gemaakt hebt. Alleen als je een document in OneDrive op je iPad opent en op het Word-ikoontje klikt krijg je een pop-up om de Word-app te installeren.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 18:30.