iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPad Apps (https://forum.iculture.nl/f90/ipad/f123/ipad-apps-games/f124/ipad-apps/)
-   -   Swift Playgrounds downloaden in app werkt niet op mijn iPad. (https://forum.iculture.nl/f90/ipad/f123/ipad-apps-games/f124/ipad-apps/182260-swift-playgrounds-downloaden-app-werkt-niet-op-mijn-ipad.html)

Applefan365 22-06-18 08:12

Swift Playgrounds downloaden in app werkt niet op mijn iPad.
 
Beste Forummers,

Ik wil graag gaan leren programmeren met de iPad app ‘Swift Playgrounds’ van Apple. Ik heb deze app al eens eerder gebruikt en toen werkte het gewoon goed.
Ik heb de app dus gedownload. Toen ik in de app een Playground wilde downloaden (‘Leren Programmeren 1’), kwam er zo’n stoptekentje (net als bij apps downloaden) en laadde de Playground tot driekwart. Precies vanaf driekwart veranderde het stoptekentje in een pauzetekentje. Hij bleef wel laden tot het rondje helemaal vol was. Maar vanaf daar gebeurde er niks meer! Ik heb het heel vaak opnieuw geprobeerd, de app gedwongen gestopt, verwijderd en weer gedownload, maar niks hielp! Met de andere Playgrounds gebeurde precies hetzelfde, op ééntje na: een Lege. Daarbij kreeg ik de melding dat er een map genaamd Documents niet bestond en werkte de Lege dus helemaal niet. Zou dit misschien ook met de andere Playgrounds zo kunnen zijn?
Snapt iemand waardoor ik ‘Leren Programmeren 1’ niet meer kan downloaden (wat vroeger wel lukte!) en zou je me daar alsjeblieft mee kunen helpen? Dat zou heel fijn zijn.
Alvast bedankt, en... ik wacht natuurlijk op antwoord ;)

Groetjes,

P.S. mij iPad draait op de béta van IOS 11.4.1. Misschien nog belangrijk om te weten.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 01:14.