iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPad Apps (https://forum.iculture.nl/f90/ipad/f123/ipad-apps-games/f124/ipad-apps/)
-   -   Probleem met drag & drop Bestanden app op iPad 2019 (https://forum.iculture.nl/f90/ipad/f123/ipad-apps-games/f124/ipad-apps/188632-probleem-drag-and-drop-bestanden-app-op-ipad-2019-a.html)

RebelStar 26-02-20 09:23

Probleem met drag & drop Bestanden app op iPad 2019
 
Ik ben sinds kort van een iPad 2 overgestapt naar de iPad 2019 en heb nu ook de multitasking functionaliteit ontdekt, iets wat op de oude iPad niet kon. Ik ben wat brushes aan het overzetten van de Bestanden app naar ProCreate maar merkte al snel dat daar wat dingen niet goed lijken te gaan.

De eerste peer keer kan ik bij het selecteren van meerdere items mijn vinger op één van de items houden en die vervolgens naar het andere scherm slepen. Meerdere items worden dan geïmporteerd.

Na een paar keer werkt dit niet meer en krijg ik alleen het contextmenu voor het item waar ik m'n vinger op houd te zien. De manier met twee vingers (één ingedrukt houden en met de andere vinger één van de andere items selecteren) werkt al helemaal niet.

De Bestanden app geforceerd sluiten en opnieuw openen of zelfs helemaal verwijderen en opnieuw installeren werkt even, maar na twee of drie keer succesvol een groepje bestanden ge 'drag en dropt' te hebben, ontstaat hetzelfde probleem weer. Ook viel het me net op dat ik een paar keer overlappende tekst zag in het bestandsoverzicht. Ook niet zoals het hoort.

Iemand een oplossing voor dit probleem? M'n iPad weer helemaal resetten nu ik 'm net heb geinstalleerd, heb ik eigenlijk niet zo'n trek in. :-)


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 19:18.