iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPad Apps (https://forum.iculture.nl/f90/ipad/f123/ipad-apps-games/f124/ipad-apps/)
-   -   iPad browser met upload-mogelijkheid? (https://forum.iculture.nl/f90/ipad/f123/ipad-apps-games/f124/ipad-apps/78582-ipad-browser-upload-mogelijkheid.html)

Ruben.cc 26-11-10 22:36

iPad browser met upload-mogelijkheid?
 
De standaard iPad browser kan niet downloaden. Gelukkig zijn er zat alternatieve browsers en andere programma's waarmee je wel online bestanden kunt downloaden.

Ik zoek echter het omgekeerde, een browser (voorkeur) of ander programma om bestanden te kunnen uploaden via de browser (dus HTTP protocol). Mijn voornaamste doel is om in WordPress blogs direct in de WYSIWYG editor een afbeelding of audio bestand te kunnen toevoegen. Dus de gebruikelijk manier, zoals alle CMS systemen gebruiken; knopje klikken, bestand op je computer (in dit geval iPad) kiezen en middels een submit-knop doorsturen naar de betreffende site.

Ik kan wel met een FTP of andere tool bestanden online krijgen, maar het gaat vaak om bestanden die ik op een andere plek eerst download. Deze belanden dan in het "filesystem" van de browser waarmee ik het gedownload heb en kan er dan vaak niet bij met een FTP programma zonder tussenkomst van een computer.

Ik zoek dus een browser (of desnoods andere tool) waarmee ik zowel content kan downloaden als uploaden via HTTP. Weet iemand of er een dergelijke browser voor de iPad bestaat?


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 14:39.