GTA 3 missies

GTA 3 missies discussie in iPad Games forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik heb sinds kort GTA 3 op de iPad.. Nu heb ik een aantal missies gedaan, maar nu kan ik "opeens" geen missies meer doen? ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPad > iPad Apps en games > iPad Games
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 20 December 2011, 01:58
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 18 June 2011
Berichten: 2
Standaard GTA 3 missies

Ik heb sinds kort GTA 3 op de iPad.. Nu heb ik een aantal missies gedaan, maar nu kan ik "opeens" geen missies meer doen? Heeft iemand een idee?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 8 January 2012, 13:44
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 32GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 7 November 2011
Berichten: 22
Standaard

Kan je het wat beter uitleggen?
Het enigste dat ik me kan bedenken is dat je het hebt uitgespeeld(Kijk bij Statistieken).
  #3  
Oud 9 January 2012, 21:10
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 9 January 2012
Berichten: 1
Standaard

Hier het zelfde probleem,
Eerder op de pc kan je ook naar andere levels maar dat is hier ook anders.
  #4  
Oud 10 January 2012, 20:59
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 32GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 7 November 2011
Berichten: 22
Standaard

Hoever zijn jullie dan, ik ben nu voor de 2e keer bij Turismo, nadat ik net het 2de eiland heb uitgespeeld.
  #5  
Oud 10 January 2012, 21:41
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 January 2011
Locatie: Almere
Berichten: 55
Standaard

hoe the hell hebben jullie die race gewonnen op het eerste eiland? Tering, wel z'n 20 keer geprobeerd...
  #6  
Oud 11 January 2012, 16:34
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 32GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 7 November 2011
Berichten: 22
Standaard

Gewoon rustig(Wel met een beetje vaart) en beheerst rijden, de computer rijdt roekeloos en maakt heel veel fouten waardoor je al gauw een grote voorsprong hebt.
  #7  
Oud 14 January 2012, 16:19
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Spacegrijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 9 December 2007
Locatie: Zaanstad
Berichten: 97
Stuur een bericht via Skype™ naar Joost91
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door alonsofo1 Bekijk bericht
Kan je het wat beter uitleggen?
Het enigste dat ik me kan bedenken is dat je het hebt uitgespeeld(Kijk bij Statistieken).
Ik denk dat ik snap wat TS bedoelt; heb namelijk hetzelfde probleem. Er zijn geen missies meer bij mij op de kaart, maar ik heb nog geen eens het tweede en derde eiland vrijgespeeld. Iemand enig idee hoe dit is op te lossen?
  #8  
Oud 14 January 2012, 21:18
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 32GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 7 November 2011
Berichten: 22
Standaard

Heb je ook de missie's van de telefoon cel gedaan? Ik ben namelijk al op het 2de eiland
  #9  
Oud 14 January 2012, 21:21
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Spacegrijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 9 December 2007
Locatie: Zaanstad
Berichten: 97
Stuur een bericht via Skype™ naar Joost91
Standaard

Ik heb alleen de missie Turismo (racen) gedaan vanuit de telefooncel. Af en toe gaat de telefoon nog een keer af, maar dan start de missie Turismo opnieuw. Ik kan dus niet verder.
  #10  
Oud 15 January 2012, 10:02
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 32GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 7 November 2011
Berichten: 22
Standaard

Vreemd....

---------- Bericht automatisch samengevoegd op 15 januari 2012 om 10:50 ----------

Net Turismo voor de 2de keer gehaald, pff die was moeilijk
  #11  
Oud 1 August 2013, 17:34
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 August 2013
Berichten: 2
Standaard

Staan er ook geen letters meer op de kaart van mensen? Ik heb GTA 3 trouwens zonder probleem uitgespeeld, zelfde missies als op de computer
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
GTA + eigen muziek Nemisis2003 iPhone Apps 3 5 March 2010 16:08
GTA 4 batalhador Chat en geruchten 72 27 June 2008 01:44
PSX4All GTA daanhegman Jailbreak apps en thema's 1 24 April 2008 00:12

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 04:54.