iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPad accessoires en onderdelen (https://forum.iculture.nl/f90/ipad/f126/ipad-accessoires-onderdelen/)
-   -   microfoon aansluiten op iPad (https://forum.iculture.nl/f90/ipad/f126/ipad-accessoires-onderdelen/139383-microfoon-aansluiten-op-ipad.html)

tebe58 15-05-13 13:26

microfoon aansluiten op iPad
 
Ik ben muzikant en heb zang en gitaar opgenomen met iMovie (ik wil dus filmjes met livemuziek). Ik vind het geluid alleen niet zo mooi, bovendien is de verhouding tussen stem en gitaar niet goed.
Ik begrijp dat je ook een losse microfoon kunt aansluiten op de iPad. Ik zie alleen nergens hoe die microfoons worden aangesloten. Kun je die direct inpluggen of heb ik nog wat anders nodig? Het lijkt me ook handig een snoer te hebben om de positie van de microfoon te kunnen veranderen.

En weet iemand een goede microfoon die enigszins betaalbaar is?

Gilles111 16-05-13 03:04

Zo te zien zijn er die met een jackplug in de headphone aansluiting gaan en die met (eventueel een verloopkabel) in de dockconnector worden geplugd. Duidelijk te zien op de websites. Google kent best wel wat sites/shops die microfoons voor een iPad verkopen ;)

Of ze goed zijn durf ik niet te zeggen, daarvoor heb ik te weinig verstand van die dingen. Maar ongetwijfeld zullen er recensies op internet te vinden zijn.

tebe58 16-05-13 12:14

Bedankt voor de reactie. Ik ga een microfoon uitzoeken.
Er schiet me naar aanleiding hiervan nog wel een andere vraag te binnen (als het mag). Kan ik een opname van de iPad met iMovie dan makkelijk naar mijn Desktop met Windows 8 krijgen?


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 22:27.