iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPad accessoires en onderdelen (https://forum.iculture.nl/f90/ipad/f126/ipad-accessoires-onderdelen/)
-   -   Voor mensen die soms een toetsenbord en muis missen! (https://forum.iculture.nl/f90/ipad/f126/ipad-accessoires-onderdelen/140437-voor-mensen-soms-toetsenbord-muis-missen.html)

WidoFoto 12-06-13 12:02

Voor mensen die soms een toetsenbord en muis missen!
 
1 Bijlage(n)
Een ipad is ideaal om mee te nemen, onderweg te surfen, te gebuiken als navigatie, gebruiken als fotoalbum en meer van die handigheden. Maar... soms miste ik ook wel even een gewoon toetsenbord en muis, toetsenbord om snel grote stukken tekst te kunnen typen en de muis voor bediening van mijn pc via Splashtop 2. Dus aan de gang gegaan en BTstack-Keyboard en BTstack-Mouse uit Cydia gehaald en een Bluetooth keyboard en muis gehaald... Wat ik ook probeerde, ik kreeg ze niet samen draaiend... of de muis of het keyboard niet beide! Na veel gepuzzel en gedoe BTC Mouse & Trackpad gevonden en gekocht in Cydia en het werkt perfect!!! Onderweg gebruik ik natuurlijk mijn touchscreen maar thuis dus mooi een keyboard en muis. Dit wilde ik even met jullie delen!

mark3 27-06-13 10:22

is dit alleen mogelijk met een jailbreak? Ik heb wel een toetsenbord dat werk maar een muis zou ook fijn zijn.. Ik zit nu soms zo te "kl##ten" om een woord of een letter precies te selecteren..

WidoFoto 27-06-13 19:12

Helaas is dit idd nog steeds alleen maar mogelijk met een progje gekocht in Cydia dus alleen onder een Jailbreak (wat tegenwoordig trouwens een eitje is) Dat is dus ook het voordeel van Jailbreaken vind ik. En erg jammer dat Apple dit niet zelf regelt de besturing via bluetooth.

luitsen65 23-05-14 13:16

Maye rare vraag maar verzenden moet nog steeds handmatig ?, bedoel bv een email of sms.

chrisvers12 25-06-14 12:09

Citaat:

Oorspronkelijk geplaatst door luitsen65 (Bericht 960682)
Maye rare vraag maar verzenden moet nog steeds handmatig ?, bedoel bv een email of sms.

Bij het Qode Bluetooth keyboard van Belkin moet dit iig wel handmatig op het scherm. Super irritant naar mijn idee!


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 13:24.