iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPad accessoires en onderdelen (https://forum.iculture.nl/f90/ipad/f126/ipad-accessoires-onderdelen/)
-   -   Tacx Bracket for Tablets (https://forum.iculture.nl/f90/ipad/f126/ipad-accessoires-onderdelen/147717-tacx-bracket-for-tablets.html)

Justinke 10-11-13 17:16

Tacx Bracket for Tablets
 
Hoi allemaal,

Onder jullie zullen er gegarandeerd ook wel (mountain)bikers zijn die bij slecht weer wel eens op de rollen rijden. Maar op rollen rijden kan nogal eens saai worden. Ik ben dus op zoek gegaan naar een bike mount voor de ipad.
Niet om 'm outdoor te gebruiken, doch enkel om 'm te monteren als ik op de rollen ga fietsen (geen losse rollen, maar type Tacx Satori) en ondertussen een filmpje wil kijken, de krant lezen, beetje surfen, mails checken enz.

Heeft er iemand ervaring met deze mount :
Bike MOTION Awards » Fiets.nl - Race en MTB website

Of zijn er onder jullie die een alternatief hebben, al dan niet een doe-het-zelf variant.

Misschien een bijkomend vraagje voor zij die de ipad reeds als trainings-assistent zouden gebruiken, welke apps gebruiken jullie ?

Grtz.

Justinke 18-11-13 12:54

Ik heb me ondertussen de Tacx bracket for tablets (T2092) aangeschaft en het is een superleuke gadget. Montage in minder dan vijf minuten. Tablet erin en trainen maar. Ondertussen mail checken, krant lezen, facebooken, muziek luisteren.

De tablet (iPad) zit er ook stevig in, en staat zodanig voor het stuur dat de tablet nog makkelijk te bedienen is, doch zonder het risico dat er zweet op zou druppen.

Echt een aanrader voor de "rollenrijder" en tabletgebruiker.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 14:56.