iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPad accessoires en onderdelen (https://forum.iculture.nl/f90/ipad/f126/ipad-accessoires-onderdelen/)
-   -   Apple pencil 2 batterij problemen (https://forum.iculture.nl/f90/ipad/f126/ipad-accessoires-onderdelen/195788-apple-pencil-2-batterij-problemen.html)

maaikef 27-11-22 21:21

Apple pencil 2 batterij problemen
 
Ik heb mijn apple pencil 2 jaar geleden gekocht en niet veel gebruikt. Gisteren probeerde ik hem op te laden op mijn ipad air 2020 maar de batterij blijft op 0 procent. Er is verbinding en het oplaadsymbool is te zien maar het percentage blijft op nul. Ik heb al een paar keer geprobeerd om de pencil te vergeten en opnieuw te pairen.

Betekent dit dat de batterij dood is? Dan kan ik hem dus weggooien 😿. Ik heb hem destijds voor 90 euro op amazon gekocht en nu zijn ze nergens goedkoper te krijgen dan 135 euro. En op marktplaats kopen durf ik ook niet, er zijn een paar gesealde exemplaren te koop maar wie weet liggen die al een tijdje en blijken die inmiddels ook een dode batterij te hebben.

En als ik toch een keer een nieuwe zou kopen, moet ik hem dan elke week een keer opladen om te voorkomen dat de batterij dadelijk ook weer dood is? Ik heb er opeens totaal geen vertrouwen meer in allemaal 😿

kubo 25-07-23 10:32

Ik laat de pen bij niet gebruik altijd op de iPad .
Zo is hij altijd geladen.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 09:33.