iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPad accessoires en onderdelen (https://forum.iculture.nl/f90/ipad/f126/ipad-accessoires-onderdelen/)
-   -   Inlezen vanaf NikonD90 met connection kit lukt niet (meer) (https://forum.iculture.nl/f90/ipad/f126/ipad-accessoires-onderdelen/93226-inlezen-vanaf-nikond90-connection-kit-lukt-niet-meer.html)

A3jaan 13-06-11 16:39

Inlezen vanaf NikonD90 met connection kit lukt niet (meer)
 
Op het forum heb ik al even gekeken of het probleem vaker voorgekomen is, maar hierover niets gevonden. Daarom leg ik jullie het volgende voor:

Ik heb de connection kit gekocht en de NikonD90 met kabel aangesloten. De (NEF) bestanden werden vlot in beeld gebracht. Daarna heb ik gereageerd dat de (test)foto's van de kaart verwijderd konden worden.

Tot zover dus geen probleem. Maar toen ik het daarna nog een keer probeerde, kwam (na aansluiting) wél het 'fotoschermpje' op mijn iPad2, maar werden de foto's niet door de iPad 'gezien' en bleef het tabblad 'camera' achterwege. Ik heb nog een ander kabeltje en een andere SD-kaart geprobeerd, maar wat ik ook probeerde: het lukte niet meer.

Wat wél nog steeds goed gaat, is de foto's inlezen door de SD-kaart in de SD-houder van de connection kit te doen. Maar ja, ik vind het vreemd dat het met het kabeltje nu niet meer lukt.
Is het probleem herkenbaar en/of heeft iemand een oplossing?

Adriaan


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 05:16.