iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPad algemeen (https://forum.iculture.nl/f90/ipad/f91/ipad-algemeen/)
-   -   iTunes blijft hangen zodra ik iPad aanklik (https://forum.iculture.nl/f90/ipad/f91/ipad-algemeen/100812-itunes-blijft-hangen-zodra-ipad-aanklik.html)

Snirus 13-10-11 16:48

iTunes blijft hangen zodra ik iPad aanklik
 
Ik heb geprobeerd up te graden naar IOS5 op mijn iPad. Nadat iTunes bleef hangen tijdens het backuppen heb ik hosts schoongemaakt. Nu open iTunes wel zodra ik mijn iPad aan mijn Mac hang maar zodra ik op mijn device iPad klik blijft iTunes hangen en is een Force Quit de enige oplossing. Wat kan ik doen om dit te verhelpen. Overigens werkt iTunes 'normaal' met mijn iPhone, die inmiddels naar IOS5 is overgezet............

Rodia 20-10-11 01:54

iTunes blokkeert
 
Hallo, wie kan helpen?

Heb mijn IPad ook overgebracht naar IOS5. Apps doen het gelukkig weer na er een te hebben verwijderd en opnieuw te hebben geïnstalleerd.
Wel alle muziek en boeken weg. iTunes blokkeert zodra ik verbinding probeer te maken via pc met windows. Kan niet bij mijn reservekopie komen.
Heb mijn iPhone door dit probleem nog niet durven over te zetten naar ios5. Zodra ik deze aan mijn pc hang, blokkeert iTunes niet en werkt het syncen zonder problemen. Maar hoe nu verder met mijn IPad?

Hoop dat iemand kan helpen.

Snirus 20-10-11 11:49

Mij is het uiteindelijk gelukt door de iPad een uur of twee aan de Mac te laten hangen. Ook heb ik de automatische backup uitgezet met Backoff, waarna ik kon upgraden en de laatste backup terug zetten.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 07:39.