iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPad algemeen (https://forum.iculture.nl/f90/ipad/f91/ipad-algemeen/)
-   -   Berichten iPad/iPhone (https://forum.iculture.nl/f90/ipad/f91/ipad-algemeen/101402-berichten-ipad-iphone.html)

SJM74 16-10-11 23:04

Berichten iPad/iPhone
 
Vraagje:

Ik heb een duo-simkaart die in mijn iphone en iPad zitten. Als ik nu een bericht verstuur naar iemand met een iPhone, ontvang ik het berichtje terug enkel op mijn iPhone maar niet op mijn iPad. Graag zou ik op mijn iPad ook het berichtje willen ontvangen... Lijkt mij mogelijk. Of heeft dit met de duo sim van doen?
Heeft iemand een oplossing of uitleg voor mij?

perryfunny 17-10-11 00:30

dat gaat helaas niet het is of je iphone of je ipad waar je dingen op kan ontvangen

---------- Bericht automatisch samengevoegd op 17 oktober 2011 om 00:30 ----------

zelfde als met een telefoon of de 1e telefoon of de andere met een duo sim teminste ik kan ze ook niet alle 2 laten werken

SJM74 17-10-11 00:49

Okee.... Met dank voor je reactie. Maar hoe werkt het dan als je een iPad hebt met Wi-Fi? Dan kan je ook gebruik maken van de berichten functie, toch?! Zenden en ontvangen. Dus als ik de 3G uitzet op m'n iPad en via Wi-Fi verstuur en dan antwoord terugkrijg, moet het toch mogelijk zijn om die op mijn iPad te ontvangen... Maar dat lukte niet, ik kreeg hem wel via mijn iPhone terwijl ik hem via m'n iPad verstuurde. Ach ja, ti's een luxe probleem maar toch.... Ondertussen puzzel ik verder.

truckdiver 17-10-11 07:37

Heb je op beide toestellen wel hetzelfde email-adres staan?
Instellingen>berichten>ontvang op

SJM74 17-10-11 08:39

Dankje. Ja, dat heb ik. Maar terwijl ik dit check, zie ik daar integenstelling tot mijn iPad twee adressen staan. Daaronder staat nog een kopje: bellerherkenning en als je die indrukt kan je kiezen tussen je telefoonnummer en je Apple id. Wat ( en dat gok ik ) inhoudt dat als er naar mij een bericht gezonden word via mijn telefoonnummer, mijn telefoon dit ontvangt en als er een sms gezonden word naar mijn Apple id, mijn iPad hem ontvangt. Je kan er echter maar een aanvinken.... Ik ga weer even puzzelen . Dank voor het meedenken en de tip.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 17:36.