iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPad algemeen (https://forum.iculture.nl/f90/ipad/f91/ipad-algemeen/)
-   -   SW Herstellen Ipad (https://forum.iculture.nl/f90/ipad/f91/ipad-algemeen/112495-sw-herstellen-ipad.html)

hekertv 20-02-12 13:14

SW Herstellen Ipad
 
Ik heb denk ik iets heel stoms gedaan, maar ik hoop dan ook dat jullie mij misschien op weg kunnen helpen om het op te lossen.
Ik heb een jailbreak op mijn Ipad 2. Nou wou ik hem herstellen via Itunes. Bij mijn jailbreak heb ik via TinyUmbrella een backup gemaakt van mijn SHSH's en heb hier ook een bestandje van. Echter, ik druk via Itunes op herstel en nou wil hij niet meer herstellen en krijg ik code 21 elke keer als ik hem wil herstellen. De ipad zelf geeft aan koppel met Itunes en itunes geeft steeds aan dat hij in herstelmodus zit en dat hij eerst hersteld moet worden....

PLEASE HELP!!!!

wouter1981 20-02-12 13:33

Je moet even TU starten en het vinkje uitzetten bij "set hosts to Cydia on exit". Daarna TU afsluiten en iPad herstellen mbv iTunes. Bij voorkeur de iPad even in DFU mode zetten en daarna herstellen.

hekertv 20-02-12 13:44

Citaat:

Oorspronkelijk geplaatst door wouter1981 (Bericht 772683)
Je moet even TU starten en het vinkje uitzetten bij "set hosts to Cydia on exit". Daarna TU afsluiten en iPad herstellen mbv iTunes. Bij voorkeur de iPad even in DFU mode zetten en daarna herstellen.


Oké, dat ik het goed begrijp:
Ipad niet koppelen met pc, TU openen set hosts to Cydia on exit uitvinken.
TU afsluiten en dan de Ipad koppelen met pc en via Itunes herstellen?

Want dat doet hij niet. Krijg nogsteeds de zelfde melding en kan mijn Ipad niet in DFU mode zetten aangezien hij alleen nog aangeeft koppel met Itunes...

---------- Bericht automatisch samengevoegd op 20 februari 2012 om 14:19 ----------

Nou het is me gelukt. Heb een programma gedownload: Ireb en daarmee heb ik hem weer aan de praat gekregen! Toch heel erg bedankt!


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 13:55.