iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPad algemeen (https://forum.iculture.nl/f90/ipad/f91/ipad-algemeen/)
-   -   Hoe kapotte iPad schonen bij omruilen in garnatieperiode? (https://forum.iculture.nl/f90/ipad/f91/ipad-algemeen/113863-kapotte-ipad-schonen-omruilen-garnatieperiode.html)

Toetje53 10-03-12 15:51

Hoe kapotte iPad schonen bij omruilen in garnatieperiode?
 
M'n iPad2 gaf na maanden van regelmatig uitvallen uiteindelijk error 28 en deed niks meer. Volgends m'n garantiepakket krijg ik een nieuwe. Ik woon in het Midden Oosten en het heeft nogal wat voeten in de aarde en duurt weken eer ik een vervangpad krijg. Ondertussen vraag ik me af wat er met de 'kapotte' iPad gebeurt (men vermoed dat de batterij kapot is maar kan htl geen onderdelen krijgen) en hoe ik alle prive gegevens kan wissen die erop staan. Passwords, gegevens, foto's enz, alles staat met naam en toenaam op het apparaat en het ding start niet meer!!!

Iemand enig idee, suggestie? Of weet iemand wat er met deze apparaten gedaan wordt?

jap74 12-03-12 10:59

Ik neem aan dat je geprobeert hebt hem aan iTunes te hangen en op 'herstel' hebt gedrukt? Als dat ook niets uitricht, is het een kwestie van vertrouwen hebben. Ik denk niet dat er mogelijkheden zijn hem te wissen.

Heb je Find my iPhone (iPad) ingeschakeld? Misschien is het een optie als je via www.icloud.com een 'remote whipe' toepast. Je hebt kans dat als iemand je iPAd weer aan de praat krijgt, hij dan op afstand wordt gewist.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 01:02.