iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPad algemeen (https://forum.iculture.nl/f90/ipad/f91/ipad-algemeen/)
-   -   Email verdwijnt van Ipad (https://forum.iculture.nl/f90/ipad/f91/ipad-algemeen/114504-email-verdwijnt-ipad.html)

Vastenburg 19-03-12 22:25

Email verdwijnt van Ipad
 
Sinds ik IOS 5 op de Ipad2 heb verdwijnen -soms na een maand of soms na 3 maanden mijn inkomende email berichten. Het lijkt er op dat dit steeds enkele dagen na een synchronisatie gebeurd. Op de MAC blijven de berichten gelukkig wel bewaard, maar op de Ipad dus niet. Bij de instellingen heb ik overal "nooit verwijderen" staan. Waarom raak ik ze toch kwijt?

KvdS 19-03-12 23:13

Werk je met POP of met IMAP?

Als het IMAP (bv Google) is en je benaderd dat account met je PC of MAC dan zet Google de mail op 'gelezen' en dan verdwijnt die mail uit mijn iPhone, dat probleem heb je niet met POP.

Vastenburg 20-03-12 21:19

Ik werk met pop. Heb me laten vertellen dat berichten kunnen verdwijnen als je regelmatig wisselt tussen Wi-Fi en 3g. Ik heb soms ook dat ik geen berichten kan versturen. Dat schijnt er ook mee te maken te hebben. Als ik de serverpoort een ander nummer geef, verstuurt hij weer wel. Maar waarom inkomende mailberichten een maand of zo netjes bewaard blijven en dan ineens verdwenen zijn heeft niemand mij nog kunnen uitleggen.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 17:33.