iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPad algemeen (https://forum.iculture.nl/f90/ipad/f91/ipad-algemeen/)
-   -   The new ipad nu kopen of later? (https://forum.iculture.nl/f90/ipad/f91/ipad-algemeen/114969-the-new-ipad-kopen-later.html)

Isoftproductions 26-03-12 15:52

The new ipad nu kopen of later?
 
Hallo allemaal,

Sinds the new ipad er is heb ik ontzettend veel zin om er een te kopen, maar ik hoor van veel mensen dat er nog wat kinder ziektes in zitten, zoals het warmer worden van de ipad, dit heb ik zelf ook ondervonden, maar wordt hier nog iets aan gedaan? Worden deze 'fouten' er in een komende productie uitgehaald?? Of heb ik het hier helemaal fout en moet ik hem gewoon nu aanschaffen?

M.v.g. :d

flappah 26-03-12 16:15

Ik zou niet wachten tot er een "verbetering" uitkomt. Het punt is dat, met elk apparaat dat Apple uitbrengt, de critici opstaan om de nieuwste creatie neer te vlammen. Er is altijd iets dat er te klagen valt. De eerste iPad was niet de moeite waard want, wat is nu het verschil met een netbook? De iPad2 werd te licht bevonden, want het was gewoon een dunnere iPad1 en bovendien, Wi-Fi uitvangst was slecht en er waren veel problemen met het scherm (ok, ok, die van mij had ook last van backlight bleeding. Hoe vaak zag ik dat in de praktijk? Hmmm... Vrijwel nooit...). Tja, en nu wordt de nieuwe iPad warm. Tja, ongetwijfeld. Merk je het? Neh!

Dus, de korte boodschap is, loop naar een winkel en probeer m uit. Bevalt het je en je kunt en je financieel veroorloven, kopen!

colliehome 26-03-12 16:16

Dit is een verhaal dat steeds terug komt. Enige antwoord is dat jij dat zelf moet weten. Daarom hier een slotje.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 04:41.