iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPad algemeen (https://forum.iculture.nl/f90/ipad/f91/ipad-algemeen/)
-   -   Apple cover (https://forum.iculture.nl/f90/ipad/f91/ipad-algemeen/116274-apple-cover.html)

Ouwhoer 13-04-12 19:43

Apple cover
 
Ik heb nu pas de org.apple cover voor mijn iPad3 aangeschaft gelukkig werkt alles gewoon trots dat voor een ipad2 is (staat op de verpakking) was der al bang voor na al die berichten over dat t mogelijk niet zou kunne werken.maar goed alles werkt en past prima maar toch ben ik bang dat dat vastklikken krassen kan geven heeft iemand der ervaringen mee?

iFajar 13-04-12 21:21

Op een gegeven moment ga je wel slijtage zien. Een vriend van mij heeft dat ook. Wat ik zou doen is doorzichtige stickers op de plekken plakken waar de cover met de iPad in aanraking komt. Heb geen idee of dit de magneetsterkte verzwakt en dat de cover er makkelijker afgaat. Hangt natuurlijk af hoe dik de stickers zijn natuurlijk.

Ouwhoer 13-04-12 22:42

Ja denk dat dat ik hem terug stuur vind t zonde als der krassen ofzo op komen vind die cover sowieso een beetje onhandig met vasthouden en vooral met gamen zit t in de weg allemaal. ma t ziet wel goed uit past echt perfect

spunz 16-04-12 17:58

Stickers plakken zoals al gezegd is.
Het kan niet in de weg zitten want je kunt de cover volledig naar de achterzijde van de device klappen. Hoe kan deze dan ooit in de weg zitten??

Ouwhoer 16-04-12 18:50

Ja vind dat ook ma zoiets die stickers ma meschien heb je ook wel gelijk.vind dat toch echt een beetje onhandig hoor t blijft zo los hange op de achterkant als ik FIFA speel merk ik dat meest moet je om draaien en dan heb je de knopjes van volume aan de onderkant en je hand op de luidspreker(hoezo mierenneuker haha)


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 18:27.