iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPad algemeen (https://forum.iculture.nl/f90/ipad/f91/ipad-algemeen/)
-   -   iPad met 3G advies (https://forum.iculture.nl/f90/ipad/f91/ipad-algemeen/118607-ipad-3g-advies.html)

MBraam 19-05-12 15:18

iPad met 3G advies
 
Beste,

Na veel wikken en wegen heb ik eindelijk de beslissing genomen om een iPad aan te schaffen maar nu zit ik met de vraag (vragen) zal ik een iPad los aanschaffen of met een abonnement of ...

Persoonlijk denk ik om de iPad los te kopen zodat ik niet vast zit aan een bepaalde provider of aan een wurgcontract, maar aan de andere kant je krijgt veel korting op de iPad en je betaald een x bedrag per maand wat ik misschien toch achteraf kwijt bent.

Maar welke provider (zie door de bomen het bos niet meer) is nu goed en ook redelijk betaalbaar. Bij sommige betaal je al snel 35 euro per maand.

Kortom wie kan mij goed advies geven hierover?
Ik ga trouwens voor de Nieuwe iPad 64GB en "4"G.

Alvast vriendelijk bedankt voor de hulp.

Pat3766 19-05-12 17:04

Ik vertel mijn eigen ervaring:

Ik heb mijn abonnementen voor ipads zakelijk afgesloten via Mobc - Mobile Business Concepts. Die werkt alleen met bedrijven. Fikse korting op de ipad en een abonnement bij vodafone. Ze werken trouwens met alle providers. Bijna overal goed bereik met vodafone. Ns bereiken maandelijkse limiet wordt de snelheid die al fiks hoog is geknepen. Je hebt dus nooit extra kosten.
Ik betaal 30 euro per maand en heb 1 gb per maand te verspijkeren. Via blox kan ik ook goedkoop in het buitenland internetten.

panisb 20-05-12 17:20

Heb net de nieuwe iPad 3G binnen met Vodafone data abonnement van 40 euro voor 2 jaar. Eerste 5 maanden gratis. iPad helemaal gratis. Gekocht bij belcompany en ik kan niet anders zeggen dat het een prima aanbieding is. Ook bestellen en leveren ging top. iPad doet het prima.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 22:36.