Instellingen lokaalnetwerk Telenet

Instellingen lokaalnetwerk Telenet discussie in iPad algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Aantal berichten: 10 | Lid sinds: 04-10-2008 | Geplaatst om: 13:29 - 28-05-2012 Dag allemaal, Sinds kort heb ik een Ipad3. Alle instellingen zijn in ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPad > iPad algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 28 May 2012, 18:23
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 17 August 2010
Locatie: Belgi
Berichten: 3
Stuur een bericht via Skype™ naar Applemanneke
Standaard Instellingen lokaalnetwerk Telenet

Aantal berichten: 10 | Lid sinds: 04-10-2008 | Geplaatst om: 13:29 - 28-05-2012
Dag allemaal,

Sinds kort heb ik een Ipad3. Alle instellingen zijn in orde behalve het Wi-Fi deel.
In eerste instantie lukte mij dit wel, doch enkele dagen later had ik een probleem met de modem waardoor TELENET een reset van de modem heeft moeten uitvoeren. Vanaf dat moment had ik geen Wi-Fi meer op mijn Ipad, wel op mijn Iphone. Na herhaaldelijk geprobeerd te hebben heb ik "vergeet dit netwerk" gebruikt omdat ik het moe was. Nadien heb ik "wis alle inhoud en instellingen" gebruikt in de hoop nadien de Wi-Fi terug te kunnen instellen. Noppes, weet niet meer hoe ik nu dit moet oplossen.
Via het "telenethomespot" kan ik nog wel internetten maar dan moet ik telkens opnieuw een formulier invullen.
Kan iemand mij helpen aub?
Dank voor jullie antwoorden,
Eddy
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 28 May 2012, 20:16
» iPhone 7 128GB (Zwart) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 64GB (Wit) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 25 September 2008
Locatie: Belgi
Berichten: 76
Stuur een bericht via Skype™ naar divanci Send a message via twitter to divanci
Standaard

Eddy, snap niet meteen wat het probleem kan zijn. Je iPad moet gewoon verbinding maken met je telenet modem/router. Enige wat je moet doen, is dan het wachtwoord opgeven. Zo werkt het bij mij toch. Verder heb ik niks gewijzigd aan de instellingen...

Anders eens contact opnemen met de Telenet Helpdesk
  #3  
Oud 28 May 2012, 20:36
» iPhone SE 64GB (Space Grijs) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 July 2011
Berichten: 2.562
Standaard

En als je gewoon Safari opent, krijg je dan een menu om in te loggen op je Wi-Fi-netwerk ?
Of krijg je dan de mededeling dat je niet verbonden bent met een netwerk ?
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Mail instellingen telenet Svenonline Telenet 11 1 February 2013 17:49
instellingen (BE) Base/telenet gmlens Base 5 18 December 2011 14:42
Telenet instellingen astramen iPad algemeen 8 12 November 2010 06:02
Telenet mail instellingen iphone 3g pumpeduse iPhone algemeen 2 21 July 2008 20:27
Belgi: Iphone instellingen telenet mobile marlboro Overige providers Belgi 7 27 June 2008 18:03

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 15:35.