iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPad algemeen (https://forum.iculture.nl/f90/ipad/f91/ipad-algemeen/)
-   -   iPad kopen of niet? (https://forum.iculture.nl/f90/ipad/f91/ipad-algemeen/119170-ipad-kopen-niet.html)

iD4n3 28-05-12 18:48

iPad kopen of niet?
 
Hallo mensen :)
Ik heb dus al een iPhone 4, maar ik ben de laatste tijd erg aan het kijken naar de iPad 3, nu ben ik dus aan het twijfelen, zal ik een iPad kopen, of niet - omdat ik al een iPhone 4 heb.
Of is de iPad 2 ook een goede keuze?
Zit er genoeg verschil in, om de een of de ander wel of niet te kiezen, of zal ik geen van beide kopen?

Ik heb al rondgekeken, maar niets gevonden wat echt doorslaggevend was, dus misschien kan ik het beter aan de gebruikers en aan de betere mensen vragen.

Alvast bedankt!

divanci 28-05-12 19:11

Enige tijd terug zat ik met hetzelfde probleem. Heb toen voor mezelf uitgemaakt of het echt 'nodig' of 'praktisch was om ook een iPad te hebben. Heb me toch een iPad (enkel met Wi-Fi) aangeschaft, en heb mij dat nog geen moment beklaagd!

Het is nu wel zo dat ik bepaalde dingen niet meer (of minder) doe met iPhone : RSS Feeds lezen, internetten (Safari), YouTube video's bekijken, Facebook... Als ik thuis ben, maak ik meer gebruik van mijn iPad.

Is het voor jou financieel haalbaar om zowel een iPhone of een iPad te hebben, dan zou ik persoonlijk beiden nemen. Is het ook echt nodig om beiden in huis te hebben? Neen, dat niet..

Suzannedepanne 31-05-12 11:30

Vanaf deze zomer gratis tethering voor t mobile klanten. Dus straks kan je overal internetten met je Wi-Fi only iPad. ��

colliehome 31-05-12 13:17

Dit forum is voorzien van een uitstekende zoekfunctie en zeer uitgebreide Wiki (Begrippen | Handleidingen). Ik verzoek je dan ook vriendelijk deze te gebruiken.

Omdat deze vraag/vragen al meerdere keren aan bod is/zijn gekomen, sluiten we deze discussie.

//Slotje


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 04:55.