iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPad algemeen (https://forum.iculture.nl/f90/ipad/f91/ipad-algemeen/)
-   -   ipad agenda items wissen (https://forum.iculture.nl/f90/ipad/f91/ipad-algemeen/121592-ipad-agenda-items-wissen.html)

macnuis 08-07-12 16:34

ipad agenda items wissen
 
onlangs wilde ik via de website van Rijkswaterstaat (iCalendar-Getij-Wizard) getijde data in mijn agenda van mijn iPad 2 zetten. Dat ging prima. Maar toen ik om de haverklap meldingen van deze "afspraken" kreeg werd ik er snel zat van.

Natuurlijk kun je elke afspraak er stuk voor stuk voor een heel jaar met de hand uithalen maar daar is eigenlijk geen beginnen aan. Toen de helpdesk van RWS gebeld. Ze vonden het een zeer interessant "probleem". Maar het einde van het liedje was dat ze er niks mee konden omdat ze, ik citeer, "zelf geen ipads hadden".

Nu mijn vraag. Hoe krijg je ze er weer uit?!

Groeten,

Martijn.

Guest-20180925190238 08-07-12 17:33

Citaat:

Oorspronkelijk geplaatst door macnuis (Bericht 807279)
Nu mijn vraag. Hoe krijg je ze er weer uit?!

Die kalenders synchroniseren met iCloud en iCal op de Mac. Dan boven rechts in iCal in het zoekveld de eerste drie of vier letters van het event ingeven.

Dus, voor "Zonsopkomst" "Zons" ingeven. Nu verschijnt onderaan een lijst met alle events. Klik op het eerste event, dat wordt dan blauw. Scroll nu naar beneden met de Shift-toets ingedrukt tot aan het laatste event. Alle events zijn nu blauw. Verwijder ze allemaal met de Backspace-toets.

Succes gewenst :)

PS:
Ik heb dat getest. De kalenders zijn .ics kalenders en dat heeft dus niets met de iPad op zich te maken. Slimme jongens bij die RWS :eek:

macnuis 08-07-12 18:47

Heb het net geprobeert en dat lukte prima. Ik ben verlost! Heel erg bedank! Groet Martijn.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 22:49.