iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPad algemeen (https://forum.iculture.nl/f90/ipad/f91/ipad-algemeen/)
-   -   Geen verbinding met AppStore mogelijk (https://forum.iculture.nl/f90/ipad/f91/ipad-algemeen/122506-geen-verbinding-appstore-mogelijk.html)

Galagala 26-07-12 21:42

Geen verbinding met AppStore mogelijk
 
Ik heb zojuist een nieuwe Ipad gekocht en probeer er gratis apps op te zetten. Daartoe wordt er eerst naar mijn Apple ID gevraagd die ik daarvoor aangemaakt heb. Als ik deze gebruik kom ik in een veld om via mijn gebruikersnaam en code verder te komen. Daarna wordt naar mijn credit card gegevens gevraagd. Na opgave van deze correcte info krijg ik de opmerking: deze Apple ID naam heeft nog geen verbinding gemaakt met Ipad Store. En dan kan ik dus niet verder. VERVELEND!
Vraag: wat heb ik verkeerd gedaan, hoe kan ik het herstellen of is er een andere manier op de apps op mijn Ipad te krijgen.
Zeer bedankt alvast voor de antwoorden.
Gala.

Beech43 26-07-12 22:55

Is dit je enige AID ? Heb je je pc geautoriseerd ? Heb je een mailtje ontvangen nadat je je AID aangemaakt hebt ? Heb je alle velden ingevuld bij de aanmaak (naam, straat, woonplaats, enz.) ?
Overigens, je hoeft geen creditcardgegevens in te vullen.

Galagala 27-07-12 08:00

Dankjewel Beech voor het snelle antwoord. Ja, het is mijn enige AID, mijn PC is geautoriseerd en ik heb een mailtje ontvangen en direkt gereageerd.
Wat er daarna is gebeurd is dat ik het veld "Account" heb gekregen (ik ben n.l. ook half Engelse en gebruik vaak de Engelse text) met alleen maar de mogelijkheid om Creditcardgegevens in te vullen. Dus niet de mogelijkheid om "geen CC" of zoiets aan te geven.
Wellicht kunt u mij verder helpen. Alvast bedankt.

Beech43 27-07-12 10:10

Je moet een gratis app aanschaffen op je iPad, dan krijg je een pop-up menu, zie hier.

Meer informate: http://www.apple.com/nl/support/appleid/ of http://www.apple.com/support/ipad/

Galagala 27-07-12 13:39

dankjewel voor je antwoord Beech43, ik ga er aan werken en ik laat het je weten.
Gala.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 12:19.