iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPad algemeen (https://forum.iculture.nl/f90/ipad/f91/ipad-algemeen/)
-   -   iCloud (https://forum.iculture.nl/f90/ipad/f91/ipad-algemeen/124040-icloud.html)

kannibaalken 29-08-12 20:08

iCloud
 
HoiIk heb een heel simpele vraag. Ik begrijp het principe wel van iCloud : foto's films enz... Die je via iCloud op alle toestellen kan zien zonder alles te moeten overzetten.maar wat mij niet duidelijk is,is het volgende: de foto's enz.. Die je via iCloud kan bekijken opje iPhone iPad enz..nemen deze ook ruimte in op het geheugen van de verschillende toestellen of nemen deze enkel ruimte in op iCloud en bekijk je ze zogezegd in een virtuele ruimte.want anders ben je toch steeds veel ruimte kwijt op je verschillende toestellen en dat kan toch niet de bedoeling zijn!?

Beech43 29-08-12 21:25

Zet vliegtuigmodus maar eens aan in Instellingen, en kijk daar dan ook wat er bij de app Foto's gezegd wordt over Fotostream.
Ik lees je conclusie hier wel.

kannibaalken 30-08-12 16:57

Ok heb dit gedaan en de foto blijft op de ipad staan dus staan deze in het geheugen van de ipad.Maar dan vind ik het volgende op de site van apple:
iCloud slaat uw foto's 30 dagen lang op, zodat uw apparaten genoeg tijd hebben om verbinding te maken en de foto's te downloaden. Uw iOS-apparaten behouden een roterende verzameling van uw laatste 1000 foto's. U kunt uw favoriete foto's naar uw Filmrol of elk ander album opslaan om ze permanent op uw apparaat te behouden. Omdat uw computers meer opslagruimte hebben, kunnen zij al uw Fotostream foto's bewaren.

Dus volgens dit ,als ik het goed begrijp,blijven de foto's permanent op de pc staan en verdwijnenze na 30 dagen vanop eender welk toestel tenzij je ze kopieert naar je filmrol.Dus dan nemen ze gedurende 30 dagen geheugen in op je toestellen..

Of begrijp ik dit verkeerd?

Beech43 30-08-12 17:52

Zolang er niet meer dan 1000 op staan blijven ze eeuwig roteren, vanaf 1001 zullen er dus foto's verdwijnen.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 12:23.