iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPad algemeen (https://forum.iculture.nl/f90/ipad/f91/ipad-algemeen/)
-   -   UPC TV op iPad (https://forum.iculture.nl/f90/ipad/f91/ipad-algemeen/124179-upc-tv-op-ipad.html)

dammie 01-09-12 17:22

UPC TV op iPad
 
Weet iemand of het mogelijk is om het TV signaal van UPC naar mobile devices te streamen? Via UPC zelf kan dit nog niet.

Bestaat er geen standalone hardware die dit kan doen? TV Signaal oppakken en via netwerk naar mobiele device sturen?

TIA !

XIII 01-09-12 17:34

Via een Slingbox?

http://www.iphoneclub.nl/68075/sling...rland-te-koop/

dammie 01-09-12 18:18

Dank je wel!

Zoiets bedoelde ik, helaas maar naar 1 apparaat tegelijk.

Even verder zoeken dus, als het bestaat.

vuurvreter 01-09-12 19:40

Volgens UPC komt er in het najaar iets waarmee je op je ipad/iphone tv kan kijken.
Ik heb dit enige tijd geleden aan UPC gevraagd en dit antwoord gekregen.

matthijst 01-09-12 22:12

Upc gaat komende week de Horizon box officieel aankodigen.
Hopelijk meeen te bestellen (bron: chelloo.com forum)

vuurvreter 01-09-12 22:28

Liberty Global heeft een nieuwe grote stap in het testtraject van de Horizon mediabox gezet. Een nieuwe groep klanten van UPC Nederland heeft een uitnodiging gekregen de nieuwe decoder te testen.

De Horizon mediabox is de nieuwste digitale decoder van Liberty Global die als eerste in Europa bij UPC Nederland wordt uitgerold. Het Amerikaanse mediabedrijf verwacht dat de Horizon mediabox in de loop van het derde kwartaal voor alle UPC-klanten beschikbaar komt. De Horizon mediabox is niet de vervanger van de huidige generatie mediaboxen. Om de Horizon mediabox te gebruiken dient de UPC-klant extra te betalen. Onduidelijk is of men eenmalig een extra bijdrage dient te betalen of er een maandelijkse toeslag op het abonnement komt.

MEER MOGELIJKHEDEN MET HORIZON MEDIABOX
Met de Horizon mediabox komen extra gebruikersmogelijkheden beschikbaar. Zo kan men via PC of tablet live en onafhankelijk van de Horizon mediabox naar tientallen tv-zenders kijken. Eerder kondigde Liberty Global aan dit aanbod uit meer dan vijftig tv-kanalen gaat bestaan. Andere tv-aanbieders – zoals KPN en Ziggo – die op dit moment al live tweede scherm-diensten leveren bieden maximaal twintig tv-kanalen aan die live bekeken kunnen worden. Ook kan men met de Horizon mediabox apps downloaden waardoor een eigen gepersonaliseerde internettelevisieplatform ontstaat.

GEHEIMHOUDING
UPC heeft de afgelopen dagen een grotere groep klanten aangeschreven met de vraag of zij de Horizon mediabox gedurende twee maanden kosteloos willen uittesten. Deze klanten hadden zich al eerder aangemeld om aan het testtraject mee te doen. Ondanks het verzoek tot geheimhouding van het aanbod om de Horizon mediabox te testen, zijn op het internetforum Chelloo.com diverse gebruikers die bekend hebben gemaakt een uitnodiging voor het testen ontvangen te hebben.

UPC TERUGHOUDEND MET INFORMATIE
UPC is op haar beurt terughoudend met informatie over het testtraject die de Horizon mediabox aan het afleggen is. UPC-mediawoordvoerder Ronald Sutmuller tegen Totaal TV hierover: "Uiteraard hoort het testen van Horizon tot een van de vele stappen die we nemen voordat we Horizon kunnen introduceren. De groep geselecteerde klanten die we verzoeken deel te nemen zodat wij en zij Horizon kunnen testen wordt telkens iets groter en zo komt Horizon steeds meer tot leven.” Sutmuller wil echter niets inhoudelijks over de testen kwijt.

Geschreven door: Jarco Kriek

Bron: Totaal TV | Meer UPC-klanten testen Horizon mediabox

https://www.horizon.tv/nl_nl/


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 03:56.