iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPad algemeen (https://forum.iculture.nl/f90/ipad/f91/ipad-algemeen/)
-   -   iPad mini met of zonder abonnement (https://forum.iculture.nl/f90/ipad/f91/ipad-algemeen/128361-ipad-mini-zonder-abonnement.html)

Barbra92 26-10-12 22:34

iPad mini met of zonder abonnement
 
Ik wil graag een iPad mini Wi-Fi + Cellular aanschaffen.
Heeft iemand enig idee of het voordeliger is de iPad los te kopen (via de Apple webshop) met een losse nanosim/abonnement (bijvoorbeeld een Sim Only abonnement van T-Mobile), of de iPad te kopen via een provider met een abonnement?
Alvast bedankt!

RWK 27-10-12 10:52

Is de iPad al te koop dan met een abonnement? En als die er zou zijn zou het meestal 2 jarig zijn waar je de voordeel mee pakt. En bij een sim only zou een 1 jarige abonnement voordeliger zijn. Bij een 2 jarige sim only zou je bijna op het zelfde uitkomen. (Verschilt niet veel)

Het is maar wat jij wilt snapje ?😃

Janvansteden 20-11-12 23:16

Volgens mij kan een iPad mini met abonnement best aantrekkelijk zijn. Scheelt je i.i.g een klap geld die je niet in één keer hoeft te betalen. Ik wil het ook graag. Voor de gewone iPad waren die abonnementen ook al te krijgen, dus ik verwacht dat ze er ook wel komen voor de iPad mini. Ik heb me ingeschreven op ipadminiabonnement.nl daar word je op de hoogte gehouden als de abonnementen beschikbaar zijn. Wellicht ook handig voor jou.

Groeten, Jan


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 16:17.