iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPad algemeen (https://forum.iculture.nl/f90/ipad/f91/ipad-algemeen/)
-   -   Ipad voor het eerst aansluiten op laptop (https://forum.iculture.nl/f90/ipad/f91/ipad-algemeen/132115-ipad-voor-eerst-aansluiten-op-laptop.html)

Elsss11 26-12-12 17:26

Ipad voor het eerst aansluiten op laptop
 
Hoi allemaal,

Ik heb vorige week een Ipad gekocht. Ik heb deze direct in gebruik genomen zonder deze aan te sluiten op laptop, gezien ik toch ook een Iphone heb en een account heb en dergelijke.
Ik heb mijn Ipad geconfigureerd als nieuwe Ipad en via Wi-Fi de laatste versie van software gedownload. Intussen al gretig gebruik gemaakt van de nieuwe aanwinst en apps geinstalleerd en zo :)

Nu wou ik Ipad vandaag (voor het eerst) aan mijn laptop hangen, zodat ik al een reserviekopie kon maken en ook zodat Itunes hem kent. En om bvb contactpersonen van Iphone ook op Ipad te zetten, ...
Itunes zegt dan: welkom... Ipad configureren als nieuwe Ipad of reservekopie terugzetten (wat ik enkel heb van Iphone).
Welk moet ik kiezen? Ik heb schrik dat als ik 'configureer als nieuwe Ipad' kies, alles zal verdwijnen en ik een lege Ipad heb... Of niet? Wat moet ik nu doen zodat Itunes Ipad herkent zonder alles kwijt te spelen?
Natuurlijk kan ik ook reservekopie maken via Icloud, maar ik doe het liever via itunes en laptop...

Alvast bedankt!

mbrk 26-12-12 20:06

Dat is inderdaad niet echt duidelijk, kwam ik van de week ook tegen toen ik de nieuwe ipad van mijn vriendin aansloot op de computer.

kies voor de nieuwe ipad. Hij gaat dan gewoon een backup maken. Je raakt de instellingen en data die je gemaakt hebt niet kwijt.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 07:19.