iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPad algemeen (https://forum.iculture.nl/f90/ipad/f91/ipad-algemeen/)
-   -   Vraag over Apple account (https://forum.iculture.nl/f90/ipad/f91/ipad-algemeen/133707-vraag-over-apple-account.html)

Jacco1972 21-01-13 21:26

Vraag over Apple account
 
Nieuw hier dus ik weet niet of de vraag hier goed staat.

Ik heb een probleem met een oud Apple account. Door het faillissement van mijn bedrijf kom ik niet meer in de bij het account horende mailadres. Ik probeer in te loggen met het wachtwoord dat ik altijd heb gebruikt maar dit werkt niet.
Ik kan mijn wachtwoord dus niet naar dat mailadres laten sturen en de beveiligingsvragen heb ik in de tijd nooit ingevuld.

Alles zou op zich geen probleem moeten zijn omdat ik uiteraard al een nieuw account heb aangemaakt maar iets blijft om dat oude account vragen.
Ik heb alle apps eraf gegooid die om dat oude account blijven vragen maar nog steeds krijg ik een popup dat vraagt om dat oude account.

Tevens staat mijn iCloud account nog ingesteld op dat oude adres. Kan ik dus ook niet aanpassen.

Iemand een idee?

Beech43 21-01-13 23:55

Sorry, je had deze suggestie al geprobeerd.

Pleur 23-01-13 12:57

Ik zou zeggen, bel even met AppleCare. Zij kunnen verifiėren dat u de eigenaar bent van het account op verschillende mogelijkheden (Ik heb een soortgelijk probleem gehad). Ze stelde mij de geheime vragen, daar had ik er 1 van goed en ze vroegen mij om het serienummer van mijn iPhone en voilą, geverifieerd.

Daarna hebben ze een email gestuurd naar een ander email adres dat niet eens gekoppeld was met mijn Apple ID... Via die link kon ik het wachtwoord aanpassen en heb ik ook meteen mijn email adres gewijzigd! Probleem opgelost dus!


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 17:43.