iPod stuk, "nieuwe" tweedehands iPad: hoe doe je dat?

iPod stuk, "nieuwe" tweedehands iPad: hoe doe je dat? discussie in iPad algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Hoi allemaal, Ik heb het forum doorgezocht maar kan toch niet het antwoord vinden op de volgende vraag/vragen: Mijn zoon heeft een kapotte iPod (die ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPad > iPad algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 12 February 2013, 00:56
» iPhone 6s 64GB (Rosgoud) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 September 2010
Locatie: Regio Eindhoven
Berichten: 40
Standaard iPod stuk, "nieuwe" tweedehands iPad: hoe doe je dat?

Hoi allemaal,

Ik heb het forum doorgezocht maar kan toch niet het antwoord vinden op de volgende vraag/vragen:

Mijn zoon heeft een kapotte iPod (die wilde niet gewassen worden :S ) en krijgt nu van mijn moeder haar "oude" iPad 2. Hoe ga ik dat aanpakken met apple id's enzo?

Hij heeft uiteraard een eigen ID en het lijkt me dat hij die op de iPad ook weer gaat gebruiken. We kunnen de iPod niet meer backuppen, wat gebeurt er als ik de iPad terugzet naar fabrieksinstellingen en dan met zijn ID daarop inlog? Kan hij dan zonder nog eens te moeten betalen de apps downloaden die hij al gekocht had op de iPod? Of is hij alles kwijt omdat de iPod stuk is? Agenda's, muziek en contactpersonen gebruikt hij niet, het gaat echt puur om de apps!

Ik ben heel benieuwd!

Groeten van Paula

---------- Bericht automatisch samengevoegd op 12 februari 2013 om 00:00 ----------

Hmz, ik dacht een vraagteken als icoontje gekozen te hebben, nu staat er wat raars dat niet bij het onderwerp past. Sorry
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 12 February 2013, 01:12
Bubbly's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Goud) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 August 2010
Locatie: Nederland
Berichten: 2.870
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door paula_vg Bekijk bericht
Hij heeft uiteraard een eigen ID en het lijkt me dat hij die op de iPad ook weer gaat gebruiken. We kunnen de iPod niet meer backuppen, wat gebeurt er als ik de iPad terugzet naar fabrieksinstellingen en dan met zijn ID daarop inlog? Kan hij dan zonder nog eens te moeten betalen de apps downloaden die hij al gekocht had op de iPod? Of is hij alles kwijt omdat de iPod stuk is? Agenda's, muziek en contactpersonen gebruikt hij niet, het gaat echt puur om de apps!
Als je eenmaal een app koopt, dan hoef je daar nooit meer voor te betalen. Log in op iTunes en neem hier eens een kijk Op de iPad kan hij ditzelfde overzicht opzoeken door in de App Store naar de Updates tab te gaan en op Aankopen te klikken.
Citaat:
Hmz, ik dacht een vraagteken als icoontje gekozen te hebben, nu staat er wat raars dat niet bij het onderwerp past. Sorry
Dat geeft niet, het icoontje is niet belangrijk.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
"nieuwe" iPod touch echt nieuw? ad9007i iPhone algemeen 4 3 July 2012 13:51
Windows: "oude" iPhone syncen met "nieuwe" iTunes: appdata behouden? SpiritMuse iTunes 5 27 June 2011 22:00
iPhone 4 - Volumeknop "-" stuk? Kayserii iPhone algemeen 0 28 August 2010 19:54
Package "Kb" maakt "." shortcut stuk Masterprut Archief 3 16 February 2008 01:45
1 en 0 en ipv "on" ,"off" of "aan", "uit" SuperDutch iPhone algemeen 11 7 January 2008 15:13

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 15:10.