iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPad algemeen (https://forum.iculture.nl/f90/ipad/f91/ipad-algemeen/)
-   -   Garantie Apple producten . (https://forum.iculture.nl/f90/ipad/f91/ipad-algemeen/137763-garantie-apple-producten.html)

Vredeburg 05-04-13 18:48

Garantie Apple producten .
 
Garantie beleid van Apple vind ik op zijn Hollands gezegd zeer slecht ! Heb een defecte iPad van 1 1/2 jaar aangeboden bij iStore in Amsterdam. Krijgt te horen dat de garantie een half jaar overschreden is ! Dacht dat het wettelijk in NL 2 jaar moet zijn ! Uit coulance bieden ze een Nieuwe iPad met bij betalijng van 100€ aan! Dit geaccepteerd ! Na 3 dagen is de Nieuwe iPad weer stuk ! Weer naar Amsterdam , krijgt te horen dat ik 90 dagen garantie heb , krijg weer een Nieuwe iPad aan geboden , maar op de vraag van mij of dit wel echt een Nieuwe iPad is ! Blijken dat helemaal geen nieuwe iPads te zijn ! Het zijn gerepareerde iPads met 90 dagen reparatie garantie ! Dus ik vind het niet netjes van iStore Amsterdam (Apple) het wordt gebracht of het Nieuw is ! Maar het zijn 2e hands Gerepareerde iPads !

Groeten Vredeburg

Beech43 05-04-13 19:13

Hier is al veel over geschreven op dit forum, b.v. hier.

Vredeburg 05-04-13 23:05

Natuurlijk is er al veel over geschreven , ik Ben ook wel tevreden met het Product Apple , maar de Service is puur slecht,als je denk een Nieuw product te krijgen met bij betaling! Je krijgt een 2e hands gerepareerd iPad met 90 dagen reparatie garantie ! Das puur de boel belazeren ! Gr. Vredeburg


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 17:03.