iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPad algemeen (https://forum.iculture.nl/f90/ipad/f91/ipad-algemeen/)
-   -   Fout bij foto's importeren van camera naar ipad (https://forum.iculture.nl/f90/ipad/f91/ipad-algemeen/138838-fout-foto-s-importeren-camera-naar-ipad.html)

Leeuw90 01-05-13 22:56

Fout bij foto's importeren van camera naar ipad
 
Vandaag wilde ik mijn foto's importeren van mijn digitale camera naar mijn ipad met een connection kit voor mijn sd-kaart. Dit heb ik al veel vaker gedaan (zo ook gisteren), maar vandaag kreeg ik de melding dat er een fout was bij het importeren en hij ging niet verder. Toen heb ik op 'stop importeren' gedrukt en daarna de sd-kaart eruit gehaald. Tot mijn grote schrik merkte ik dat toen ik de sd-kaart terug deed in mijn fototoetsel, alle foto's van vandaag verdwenen waren. Ze staan nu en niet op mijn ipad, en niet meer op mijn sd-kaart! Ik baal hier heel erg van en hoop dat iemand mij kan helpen? Zouden de foto's ergens anders opgeslagen kunnen zijn? Ik begrijp niet waarom ze nu helemaal weg zijn?? Alvast bedankt voor de hulp!

Beech43 01-05-13 23:25

Stop de sd-kaart nog eens in je iPad connection kit. Wat gebeurt er dan ?

Leeuw90 02-05-13 17:23

Dan geeft hij alleen de foto's van de vorige dagen weer en niet die van de betreffende dag. Maar ook nieuwe foto's kon hij niet importeren ( kwam een uitroepteken op de kleine afbeelding). Ze bleven echter wel op het kaartje staan.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 11:13.